lauantai 11. maaliskuuta 2017

Blogin tarina


Maaliskuun yhteistyöpostauksen aiheena Mammalandiassa on Blogin tarina eli kuinka blogi sai alkunsa? Aiemmat Mammalandian postaukset voit lukea täältä.

Blogini täyttää huhtikuussa vasta vuoden. Sitä ennen olen kirjoittanut monia eri nimisiä blogeja eri vuosina. Joten bloggaamisesta on jonkin verran kertynyt kokemusta mutta edelleen on aina jotain opittavaa. Ensimmäisen tämän blogin tekstin pääset lukemaan tästä.

Tämän blogin synty

Voin sanoa sen verran, että sen oli tarkoitus olla laihdutus- ja yritysblogi. Vain vähäsen lapsiin ja perheeseen viittaava. Näköjään aika pian asia kääntyi. Kysyin Bubblaresta pääsisikö blogini listoille ja se pääsi, tämä oli itselleni yksi askel eteenpäin. Kategorioin blogini tällöin kotiblogiksi. Tämän vuoden puolella muutin blogini äitiys- ja perheblogiksi. Muutin myös blogit.fi sivulla kategorian perheeksi aiemman lifestylen sijaan.

Yksi iso askel on ollut myös päästä mukaan bloggaamaan Mammalandiaan. Kokemustahan muista yhteisöistä minulla ei ole, muuta kuin Lilystä mutta siellä blogit jäävät aika pimentoon suurempien bloggaajien ohella. Blogien määrä siellä on niin suuri.

Blogin nimen keksiminen 

on aina hankalaa itselleni. Tämän blogin nimi juontuukin juuri siitä laihduttamisesta. Tarkoitus oli laihtua ja pistää jäähylle kaikki herkut ja muut, joilla on vaikutusta laihdutukseen. Mutta se sitten vähän jäi, kun aihe siirtyi perhe elämään.

Kuten olen jo aiemmin sanonut, että haaveeni olisi joskus olla ammattibloggaaja. Haavehan on siellä kaukana pimennossa, koskaan ei voi tietää toteutuuko se vai ei. Käynkin tällä hetkellä ihan mahtavaa Bloggaajasta ammattilaiseksi kurssia, joista olen saanut uusia ahaa elämyksiä ja paljon apuja Tiialta.

Tämä kurssi on tuonut minulle mieleen, kuinka haluisin kirjoittaa e-kirjoja. Aiheena asiat mistä minulla on kokemusta ja joista olisi apua myös teille. Nämä e-kirjat olisivat osa tätä blogia, niin ettei aihe poikkea blogista. Mutta näistä joskus tulevaisuudessa tulee varmaan lisää tekstiä.

Seuraa facebookissa

Mammalandian kotisivu ja facebook

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti