tiistai 7. maaliskuuta 2017

2v hammaslääkäri + PS-kustannus alennuskoodi

Minulta jäi kertomatta alennuskoodista PS-kustannukselle ja lisäsin sen jälkikäteen sinne mutta tässä vielä teille se. Muista osallistua arvontaan edellisessä postauksessa.

Alennuskoodilla "Jäähypenkki" lukijani saavat Inspiraatiokortit tarjoushintaan 19 € nettisivulta www.hyvanmielentaidot.fi. Koodi on voimassa vuoden 2017 loppuun asti

Tänään oli meidän taaperon 2v hammaslääkäri. Saimme täyden kympin pisteet ja kehut lapsen hampaiden hoidosta. Hampaat olivat puhtaat ja kunnossa. Vain viitoshampaat eivät olleet vielä tulleet ja yleensä ne tulevat kun lapsi on 3v. Käynti oli enimmäkseen vanhan kertausta.

Hampaiden harjauksessa ohjauksena aamuisin vedellä pesu ja iltaisin 1100 ppm fluori tahnalla ja vain pieni sipaus riittää. Ensin hampaiden ulkopinnat ja lopuksi sisäpinnat. Jos vara ostaa niin kannattaa panostaa sähköhammasharjaan ja ei ostaa sitä halvinta versiota. 60 eurolla saa kuulema jo hyvän. Vain päät maksavat paljon ja niitä täytyy vaihtaa muutaman kuukauden välein. Hän suositteli Oral sähköhammasharjaa mutta sen hinta pomppaa tosi korkealle.

Pastilleista myös puhuttiin. Kerroin että meillä syödään se 1-4 pastillia. Hän sanoi ettei haittaa vaikka välillä saakin vain sen yhden pastillin. Hän suositteli kuitenkin pastillin ottamista 3X/päivässä eli se tarkoittaa 6 pastillia päivässä. Entisen 4 pastillin sijaan. Ero ei ole suuri. Sain myös lapun jossa lukee että alle 1v voi ottaa ruokailun jälkeen yhden pastillin kerrallaan. Vasta 2v aletaan antamaan 2 pastillia ruokailun jälkeen.

Muistatte varmaan postauksen pastilleista. Te joilla oli kauhea huoli niin se on turha. Meillä on pastilleja ja niitä syödään. Ja nyt kun hampaat on vielä tarkastettu ja asia käsitelty siellä niin voin iloksenne todeta että meidän osalta hampaiden hoito on onnistunut. Vähäisestä pastillin syönnistä huolimatta, nyt vain lisäämme suosituksen mukaan sen 2 pastillia lisää päivään. 👌 Lisäksi meidän pitää tarkistaa saako hän hoidossa ollenkaan pastilleja. Itse työharjoittelussa päiväkodissa olleena lapset saivat vain yhden pastillin päivässä.

Saimme molemmat vanhemmat purkat ja hammastahnat. Poika sai uuden hammasharjan ja purkkaa sekä pastillia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti