maanantai 27. helmikuuta 2017

Yhteissynttärit + alennuskoodi

Vietimme eilen yhteisynttäreitä pojan kanssa. Vaikka itse täytinkin 14.2 jo 23-vuotta. Minun pieni vauvani on jo "isomies". Hän täytti 2-vuotta ja pian on isoveli, on totta että aika menee nopeasti.

Jos siis haluat löytää jotain ihanan värikästä teemaa synttäreillesi kannattaa suunnata Juhlahumua verkkokauppaan, siihen minulla on alennuskoodi postauksen lopussa. Ja jos kaipaat herkkuja juhliin katsele  Urjalan Makeistukkua. Auto teema löytyy mm. Juhlax verkkokaupasta.

Minä 23v ja poika 2v
Lauantaina kävimme hakemassa siskoni meille toiselta paikkakunnalta minne he tulivat Onnibussilla. Sunnuntaina heräsin aikaisin tekemään tarjottavia ja valmistelemaan pöytää. Vieraita meillä kävi ehkä hieman alle 15 henkeä. Ja minä tilasin tutulta 2 kakkua. Yksikin olisi riittänyt. Nyt on siis jääkaapissa pieni jämä pala ekasta kakusta ja yksi kokonainen kakku, vaikka meille kahvikakkuna. Lisäksi jäi myös kinkkurullia sekä muffinsseja. Ja paljon muuta yli. Siskoni osasi yllättää minut täysin. Sain häneltä vaippakakun ja en osannut yhtään odottaa sellaista. Toivoin sitä jo esikoisen aikaan, mutta en saanut. Esikoisen aikaan babyshowerit jäi viettämättä ja ei varmaan tässäkään raskaudessa ole ketään joka ne järjestäisi. Jokainen kaveri on eripuolella Suomea ja liian kaukana minusta.


Meidän synttäreiden teemana oli autot ja punainen väri. Poika tykkää autoista ja oma lempivärini on punainen. Voileipäkakku toimi bussina. Voileipäkakusta jäi jäljelle vain pieni palanen, joten onnistuin hyvin siinä ja se sai kehuja.


Myös jäätelökakku sai kaksiosaisen auton teeman päällensä. Jäätelökakku teki hyvin kauppansa vieraille.

Tarjolla oli booli, jossa on ananas-mandariinimehua ja spritea. Lisäksi popcornia ja vaahtokarkkeja sekä Pez karkkeja (Urjalan Makeistukun verkkokaupasta ostettu). Niin ihanat Pez karkit tuovat mieleen lapsuuden ja karkkiannostelijan.

Amerikan suklaamuffinsseja miniversiona. Näitä jäi paljon yli, joten jäipähän meille kahvileiväksi.

Kinkkuhyrriä.

Mies rakastui kinkkuhyrriin, joten niitä on enää vähän jäljellä, nekin kelpasivat jotenkin vieraille.

Täytekakku mansikkakermavaahto täytteellä.

Punaiset vinoraita paperipillit ja kaivuripöytäliina sekä punaiset pallo herkkuastiat*
Cars lautasliinat, muovimukit ja pahvilautaset sekä Mini-muffinssivuoat** 

Mielestäni teema onnistui täydellisesti ja yhdistää jotain minusta ja pojasta. Väritys oli ihana ja tunnelmallinen.

Tarjolla oli myös fanta tölkkejä***  ja niistä jäi suunnilleen puolet vielä, joten saunajuomaksi hyvä.

2v koristetikku ja kakkukynttilät*

Vieraat viihtyivät hyvin ja keskustelivat keskenään. Poika sai seuraksi vanhemman tytön ja pojan, joiden kanssa tykkään leikkiä. Kakkua syödessä poika oli jo väsynyt mutta jaksoi temmeltään pitkään ympäri asuntoa. Vieraiden lähdettyä, oli aika hiljentyä päiväunille, kun oli viettänyt päivän sankarina.

Ihanat tulppaanit sain tutultani.

Poika ja minä saimme rahaa lahjaksi. Pojalle tuli paljon uusia leluja ja kirjoja sekä jokunen vaate. Meiltä hän sai ison Lego duplo sarjan. Itse sain vaippakakun ja taulun lisäksi ihonhoitotuotteita, suklaata ja pussilakana setin (mies sai myös etukäteen samanlaisen). Poika sai myös Lauri dvd:n ja rusinapaketteja.

Ajoneuvot banneri*

Ajoneuvot banneri toi juhla ilmettä keittiöön mukavasti. Vaihdoimme jouluiset verhot keittiöstä keväisempään sävyyn.


Metallin punaiset ilmapallot*

En ole koskaan osannut puhaltaa ilmapalloja, joten mies hoitaa yleensä sen puolen. En halunnut palloja liikaa, joten ostin 8 kappaleen pakkauksen ja ilmeisesti vain yksi pallo meni rikki pojan leikkiessä. 1-vuotis synttäreillä hänellä räjähti pallo suoraan kasvojen edessä, eikä on ollut moksiskaan. Nyt pallo räjähti ja hän juoksi hiljaa pienessä hädässä isin syliin. Myöhemmin illalla hän leikki huoneessaan ja siellä oli kaksi palloa. Hän tuli itkuisena meidän luokse, joten liekkö jäi nyt pieni ilmapallo kammo päälle. Hän ei halunnut mennä lähelle palloja, joten vein pallot toiseen huoneeseen.

En myöskään osannut yhtään odottaa, että kaverini ja poikani kummi olisi maalannut minulle taulun. Olin ihan yllättynyt ja sanaton, koska en ollut odottanut mitään.Lahjapöytää.

Pojan huoneen lastenverhot vaihtuivat hieman isomman pojan tyylisiin jalkapalloverhoihin.

Kiitos paljon siskolle avusta tarjottavien kanssa ja toiselle siskolleni kun vietit aikaa pojan kanssa, siitä oli suuri apu. Kiitos myös tutulle kun teit kakkupohjat (omani epäonnistui) ja samalla katsoit pojan perään.


Onnea vielä rakas 2-vuotias poikani!

Onko teillä lähestymässä synttärit tai muita juhlia?
jos on niin minulla on ilo tarjota teille lukijoille alennuskoodi juhlahumua verkkokauppaan.

Lukijat saavat 15 % alennuksen kaikista ostoksistasi (pois lukien
tarjoustuotteet) syöttämällä koodin ”jaahypenkki15” ostoskorissa kuponki kohtaan.

Alennuskoodi on voimassa 31.3.2017 asti

Kiitos paljon Juhlahumua verkkokaupalle tuotteista!

* Tuotteet saatu alennusta vastaan Juhlahumua verkkokaupasta.
** Tuotteet ostettu Juhlax verkkokaupasta.
*** Tuotteet ostettu Urjalan Makeistukku verkkokaupasta.
Seuraa facebookissa

Juhlahumua facebook ja verkkokauppa

Mammalandian kotisivut ja facebook

2 kommenttia: