sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Hemma, ekologista ja vegaanista

Sain Mammalandia kautta testaukseen Nordic Ecoliving Hemma-tuotteita.


Hemman tuotteet ovat kasvipohjaisia ja ekologisia. Ne sopivat hyvin lapsiperheille ja kotiin kuin kotiin. Hemma on suunniteltu arjen somistukseen ja sisustukseen. Tarkoitus on, että puhdistustuotteet olisivat osa kotia, joita ei tarvitse piilottaa. Mielestäni ulkoasun kanssa on onnistettu tosi hyvin ja ne soveltuvat hyvin kotiin, eikä näytä edes että ne olisivat siivoustarvikkeita tai muuta. Hemman ulkoasun takana on Polka Jam graafikkopariskunta, jotka itsekin tekevät erilaisia sisustustuotteita.Siivoussuihke sopii kodin kaikille pinnoille. Sisältää piparmintun eteerisen öljyn tuoksun. Siivosin aineella pöydän ja en muistanutkaan kuinka voimakas tuoksu tulee piparmintusta. Tuotteessa on varoitus että saattaa tulla allerginen reaktio ja totta kai se särähtää korvaani heti ja varpaillaan kokeilen kaikkea uutta.

Kokeilin tuotteella puhdistaa pöydän sekä tasot ja myös meidän hellan. Olen tosi tyytyväinen tähän tulokseen. Ei tarvinnut edes paljon hinkata kun jo lika irtosi.

Ihoni reagoi todella helposti erilaisiin aineisiin saaden aikaan urtikarian tai kutinan päähäni. Kerran jouduin käyttämään Suomalaista shampoota ja päähäni tuli järkyttävä kutina, jouduin hakemaan apteekista lääkeshampoota jotta kutina loppuisi. Joten jokaiseen uuteen asiaan suhtaudun varauksella ja pelon silmin.

Koska virallinen "koekaniini" on yötä muualla niin päätin olla rohkea ja kokeilla tuotteita itselleni. Tykkäsin Shower gelin tuoksusta, ihana sitruunan tuoksu nousi heti nenään. En ole käyttänyt moneen vuoteen ihooni mitään pesuaineita, koska pelkään ihoni reagoivan negatiivisesti. Joskus käy niin, että käytän jotain ainetta pitkään ja sen jälkeen ihoni alkaakin yhtäkkiä reagoida. Sama käy shampoiden kanssa. Tietysti minun pitäisi vaihdella pesuaineita, etten käytä sitä yhtä ja samaa.

Shampoossa on appelsiinin tuoksu ja se sopii kaikille hiuslaaduille. Raparperiuute tukee hiusten luonnollista elinvoimaa.Shampoo ei tuoksunut alussa oikein miltään ja tuoksu jäi pienesti vain mieleen, Ennemmin sanoisin tuoksun olevan kaneli kuin appelsiini. Hiuksistani tuli puhtaat ja ne eivät olleet sähköiset nyt aamulla kammatessa.

Suihkugeeli "Aamuvirkku vai illantorkku?" Sisältää bergamotintuoksun. Ihoa voi hoitaa silloin kuin itselle sopii. Iho pitää kostuttaa vedellä, levittää suihkugeeli ja huuhtoa pois. Shower geelistä ihostani tuli ihanan pehmeä ja koska olen ollut vuosia käyttämättä aineita ihooni on ihoni ollut kuivan oloinen pesun jälkeen. Pitkästä aikaa se sai kokea taas pehmeyden. Mielestäni tämän tuoksu oli sitruuna kuin bergamotti.

Nämä tuotteet saavat kyllä täyden plussan minulta ja varmasti tulen joskus tilaamaan näitä meille. En saanut näistä mitään allergista reaktiota. Tykkään että tuotteissa ajatellaan luontoa ja kaikki tälläinen kiinnostaakin minua.


Nordic Ecoliving Facebookissa ja heidän kotisivut sekä tarkemmin Hemmasta
Tämän yhteistyön mahdollista Mammalandia

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen postaus taas! :) Voitiko tehdä joskus postauksen perheesi siivoustottumuksista? Lisäksi olisi kiva kurkistaa teidän kodin sisustukseen :) Odotan innolla uusia postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Siinä voisikin olla postaus idea ja sisustusta on tosiaan tarkoitus näyttää, kunhan kodin saa siihen kuntoon että sitä kehtaa näyttää. :D Vielä olisi laitettavaa.

      Poista