keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Vaikeinta bloggaamisessa

Kirjoitan tästä aiheesta koska se on todella vaikeaa itselleni ainakin. Välillä se tuntuu pakko pullalle koska ei vaan keksi kirjoitettavaa. Otankin siksi mielelläni vastaan aiheita mistä kirjoittaa.

Vaikeinta bloggaamisessa on välillä aiheiden keksiminen, välillä taas on aiheita mutta ei sitä inspistä kirjoittaa. Luin erään sähköposti vinkin, että laita ylös kaikenlaisia aiheita joita mietit ja kirjoita edes yksi lause ja jatka sitä jos sinulla riittää ajatuksia siitä, jos taas et keksi lauseen lisäksi mitään jatka myöhemmin. Mielestäni hyvä vinkki.

Lisäksi olen tilannut tosi suositun bloggaajan kalenteri 2017, josko se toisi minulle aikataulutusta kirjoittamisessa ja saisin ideoita kirjattua paremmin ylös siihen.

Toinen asia on kuviin panostaminen, en tiedä mitä kuvia lisätä ja kun niitä pitäisi muokata. En ole päässyt kuvaamaan järkkärillä vielä koska laiskuus, joten kuvat ovat kännykällä otettuja paitsi tämä kuva tässä postauksessa on koneella otettu kuva.

Kolmas asia on postauksen kirjoitusasu. Minulla teksti voi pompata yhtäkkiä asiasta toiseen ja saatan toistaa itseäni, koska minulla on todettu pieni sanavarasto on kirjoittaminen myös sen takia hankalaa. Mutta kirjoittaminen on minulle se voimavara ja näin tuon paremmin ajatuksiani esille verrattuna puhumiseen. Kuten moni on minulle sanonut että kirjoitan hyvin ja se on hienoa koska moni ei sitä osaa.

Tahtoisin käydä bloggaajasta ammattilaiseksi koulutuksen ja se on pyörinyt mielessäni jonkun tovin, onhan minulla myös osana haaveena päästä ammattibloggaajaksi, siihen on vielä pitkä matka mutta ehkä joskus harmaassa tulevaisuudessa. Tuli muuten mieleen eräs postaus aihe tässä vähän aikaa sitten, kun katsoin yhden jakson MOT sarjasta, Yle areenassa. Josta omalla kohdallani löytyy jokusen kokemusta ja tahtoisin jakaa sen teille.
On minulla lisäksi hyviäkin uutisia, minulla on viimein parempi läppäri jolla pääsen kirjoittamaan näitä tekstejä ja lisäksi tekemään töitä paremmin. Tilasin siinä samalla Sims 4, joten siitäkin löytyy jo ainakin viikon ajalta pelikokemusta. Tämä läppäri on huomattavasti isompi kuin edellinen ja paljon nopeampi ainakin vielä, saa nähdä vuosien päästä. Tulostinta en ole saanut yhdistettyä tähän mutta eiköhän sekin tässä joskus tule hoidetuksi. Muutamia ohjelmia vielä puuttuu ja lisäsin juuri ulkoiselle asemalle kuvat kännykästäni, ne pitää vaan käydä läpi ja turhat sitten poistaa. Lisäksi edellisessä koneessa on työpöydällä vielä jotain tärkeitä tiedostoja.Tässä koneessa on paikka CD-asemalle mutta sitä tässä ei ole, jos haluaa käyttää levyjä pitää käyttää ulkoista asemaa, joka minulta onneksi löytyy koska edellisen koneen CD-asema ei toimi jostain syystä, johtuen kai siitä yhdestä ruuvista jota siinä ei ole.

Tänään tuli täyteen raskausviikko 22 ja huomenna on neuvola, jossa saan viimein todistuksen raskaudestani. Myös äippäloma alkaakin aiemmin kuin luulin. Tajusin tämän kun hain äitiys- ja vanhempainrahaa. Vika työpäivä on siis 20.4 ja äippäloma alkaa 24.4 eikä 1.5.

Minulla olisi myös hommaa myytävien vaatteiden kanssa, ne pitäisi jokainen kuvata ja lisätä Vähän käytettyyn ja näitä vaatteita on ainakin se 2 jätesäkillistä. Vanhan istuimen ja turvakaukalon telakalla onneksi sain jo lähetettyä myytäväksi.

Tänä vuonna minulla on suuria suunnitelmia ja vaikeita polkuja edessä, koska tahdon viimein päästä ottamaan sen vaikean askeleen nimittäin käynnistää yrittäjyyden ja hankkia sen y-tunnuksen. Yritykseni koostuu kahdesta alasta mediasta ja käsitöistä. Unelmani on suuri mutta pienin askelin saavutan sen mitä haluan, jos vain oikein kovasti yritän ja motivaatiota löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti