tiistai 17. tammikuuta 2017

Tyttö vai poika?Tänään oli rakenneultra, toisten sanomana sukupuolen selvitysultra. Jota olin niin kovasti odottanut ja jännittänyt.
Kaikki rakenteet oli kunnossa. Koko on vaan muutaman päivän pienempi verrattuna viikkoihin ja se johtuu vain siitä, että me vanhemmat ollaan pieniä. Painoksi sanoi 340g tai 360g.

*Kortit saatu yhteistyönä
Mulla on ollut ihan alusta asti olo, että tämä toinen on tyttö ja olen sanonut miehelle että putoan tuolilta jos se onkin poika koska olen niin valmistautunut tyttöön.

Kiinalainen ja Maya kalenteri veikkasivat tyttöä. Ruokasooda- ja sormustesti antoivat myös tulokseksi tytön. 

Raskausoireita ei ole oikein ollut. Ainut vaiva tosiaan akillesjänteen kipu ja alaselkä. Potkut ovat alkaneet tuntua päivittäin. Ensimmäistä maitoa tulee puristamalla isoja tippoja.

Puolessä välissä jo ollaan, aika menee niin äkkiä. Ei tästä raskaudesta ole ehtinyt oikein nauttiakkaan, kun vilahtaa silmissä ja on paljon muuta tekemistä.kumpi meille sitten tulee?

Tämän hetkisen tiedon mukaan olisi tulossa kauan odotettu TYTTÖ

Usein puhutaan että tyttö voi muuttua pojaksi ja jännitän sekä osittain jopa pelkään, että tästä kauan toivomastani prinsessasta tuleekin prinssi. Toki ei sillä sukupuolella niin väliä ole, kunhan on terve. Mutta itse olen toivonut hartaasti tyttöä perheeseen, että pääsen ostamaan kaikkea prinsessamaista ja tekemään kampauksia sekä tyttöjen juttuja, itse kun olen perheen ainut nainen tällä hetkellä.

Ultran jälkeen olotila oli niin taivaissa leijaileva ja miehen teki mieli ulkona huutaa se on tyttö. Lähettin kummikutsu runot valituille. Sylikummi tosin on vielä kysymysmerkki suostuuko vai ei, jos ei suostu niin kummeista pitää valita uusi sylikummi. Tekisi kauheasti mieli shoppailla tytön vaatteita, mutta silti olotila siinä että jos sukupuoli muuttuukin. Pojalle on paljon vaatteita esikoisen jäljiltä ja jotain neutraaleja sävyjä löytyy myös, mutta tyttöjen vaatteita meillä on todella vähän.


4 kommenttia:

 1. Meilläkin annettiin painoarvioksi rakenneultrassa 340 ja syntymäpainoarvioksi vain 3 kiloa. :') Enää kolme viikkoa laskettuun aikaan, alkaa olla melko jännää!

  http://starbox.fi/tuijastateofmind

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho onpa sulla lähellä 😇
   Joo esikoinen syntyi 3440g. Eli varmaan tääkin tulee pienenä.

   Poista