perjantai 27. tammikuuta 2017

Synttäreiden valmistelua

Minun oli tarkoitus päästä laittamaan 2 jätesäkillistä myyntiin Vähän käytettyyn, vaan olipas ihana yllätys kun en tiedä missä järkkärin latauspiste on ja itse akku. Täytyy tässä odotella siis kännykän latautumista ja tyytyä taas huonompaan kuva laatuun, no sillä laadulla ne ovat aina menneet myyntiin. Panostus ei näköjään nyt kannatakkaan.

Tässä sillä välin olen suunnitellut minun 23v ja pojan 2v yhteissynttäreitä, idea sai alkunsa kun joku vinkkasi tätä ennen pojan 1v synttäreitä. Nyt toteutan sen. Olen tilannut kahdesta eri paikasta juhlatarvikkeita ja yhdestä tukusta makeisia sekä limua. Vielä pitäisi miettiä lista mitä kaupasta ostaa ja mitä itse teen. Tällä hetkellä minua ällöttää eniten kaikki herkut, joten kakku on ehdoton nou. Viime vuonna teemana oli minionit ja no minun minioni oli maailman surkein sattumusten sarja, siskoni tosin osasi taiteilla kakun päälle sen paremman version. Tänä vuonna teemana on autot, koska poika rakastaa autoilla leikkimistä.

Nyt odottelen "kuumeissani" joskos tänään tai ensiviikolla tulisi postissa viimein Bloggaajan kalenteri 2017, pääsisin ideoita rustailemaan ja suunnittelemaan bloggaamista. Kävin myös tänään hakemassa pakettiautomaatista ennakkoon ostamani Paapiin kaavakirjan nimmareilla, ihanaa pääsen oikeasti ompelemaan kunnolla kaavoilla. Seassa on myös naisen mekko ja vauvan body. Iik en malta odottaa että pääsen jossain vaiheessa taas ompelemaan vaatteita ja varmasti tulen esittelemään töitäni täällä blogin puolella.

Mutta nyt kännykän akku on täydessä, joten pääsen purkamaan jätesäkkiä.Valotus on kyllä vaan huono kuvauksen kannalta.

Voitte muuten seurata käsitöitäni Pehmoisen facebookissa
Seuraa meitä Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti