perjantai 13. tammikuuta 2017

Neljäskymmenes teksti ja Kiddex yhteistyö

Pikainen teksti kuulumisista. Meillä on mennyt viime viikko muuttaessa joten en ole ehtinyt kirjoittaa. Maanantaina käytiin illasta siivoamassa edellinen kämppä siistiksi. Ollaan järjestelyt tavaroita molempina viikkoina ja edelleen olisi järjesteltävää.

Tiskikone sanoi sopimuksen irti muuton aikana joten saimme uuden ja isomman koneen. Myös uusi mikroaaltouuni on tilattu koska edellinen on menettämässä tehonsa, onhan se jo yli 20v vanha ja vanhemmiltani saatu ja ollut heidän käytössään ensin.

Turvakaukalo telakalla löydetty. Enää puuttuu tuplat. Entiset vaunut lähti takaisin antajalle. Myös entinen turvakaukalo telakalla sekä turvaistuin ovat menossa vähän käytettyyn myyntiin. Paljon olisi vaatetta sinne menossa myyntiin ja niissä oma hommansa katsoa ne läpi.

Myös paljon astioita ja petivaatteita löytyy ja niitä lähdetään pois antamaan.

Keskiviikkona tuli myös raskaudessa viimein puoliväli eli 20+0

Kunhan koti on valmis niin kerron siitä hieman tarkemmin ja kunhan tämä tilanne rauhoittuu muutosta.

Maanantaina oli myös neuvola Sf-mitta 14.5cm ja syke 160. 17.1 olisi RU eli josko se sukupuoli selviää. Mitä veikkaat sukupuoleksi?
Tämä kuva otettu tänään kun 20+2
Kortit saatu yhteistyönä*

Kiddexiltä sain yhteistyönä raskausajankortit joita tulee näkymään välillä postauksissani. Tarkoitus oli ottaa nämä kuvat jo aiemmin mutta muutto ja huono muisti tekivät tepposet mutta käy se näinkin.

Tykkään näistä korteista ainut että olisi kiva jos teksti olisi suomeksi mutta englanti on ihan ok. Väritys on kiva ja tekstit suuria. 

"Kiddex Oy on vuonna 2008 perustettu innovatiivisten lastentarvikkeiden maahantuontiyritys.
Kiddexillä on oma kotimainen, huippulaadukas tekstiilimallisto Kiddesign. Kaikkia edustamiamme tuotteita yhdistää samat arvot, ekologisuus, luonnonmukaisuus, ympäristöystävällisyys ja vastuullinen tuottaminen."
Kiddexiltä löytyy kortteja raskausajasta aina taaperoaikaan ja jopa neljällä eri kielellä.

Heidän valikoimansa on todella laaja. Pehmoleluista erilaisiin vauvantarvikkeisiin. Ja vaatteista tuttinauhoihin jne...

Löytyy myös erilaisia laukkuja ja vaunuja. Suosittelen todella tutustumaan heidän tuotteisiin, tuoteperhe on niin laaja että varmasti löydät jotakin omiin tarpeisiin heidän valikoimasta. 

He eivät myy tuotteita suoraan kuluttajalle vaan lähimmän jälleenmyyjäsi kautta.

Vaukirjan paketin mukana sain tulevalle vauvalle kortit joita käyttää synnytyksen jälkeen. Olisi vain esikoisen aikaan tajunnut ottaa parempia kuvia joissa lukee saavutuksia mutta nyt koitan edetä paremmin toisen kanssa.

14+2 tunsin eka hipaisut, 14+6 vähän paremmin. Kunnon kivuliaat potkut 19+5. Olin odottanut potkuja mutta en tiennyt että tämä niin rauhallinen kaveri verrattuna esikoiseen olisi potkuiltaan pahempi.

Tänäänkin tuntuu pientä mojotusta masussa. Päivittäin ei tunnu mutta kyllä pikku hiljaa.

Minulla olisi myös tehtävää yrityksen kanssa mutta ne ovat taka-alalla näiden muiden asioiden takia. Palkkatyössä työpajalla olen ja päivät menevät nopeasti tai hitaasti. Mutta viimeinkin minusta tuntuu että minulla on oikeasti koti. Koska asunto on isompi ja nätimpi.

Seuraa Facebookissa

*Mammalandian yhteistyö Kiddexin kanssa.
Kiddex facebookissa
Kiddex
Käy tutustumassa Mammalandian uuteen kotisivuun
Mammalandia facebookissa

6 kommenttia:

 1. Ihan selvästi tyttövatsa! :D Nuo kortit on kyllä kivat. Jos joskus siunaantuu lisää lapsia, niin täytyy tuollaiset hankkia :)

  Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 2. Juu :) tyttöolo ollut kokoajan ja maha näyttää erilaiselta kuin esikoisen aikaan. Jos nyt löytäisin kuvia siitä ajasta voisi ihan vertailla mahoja. Ja kiitoksia ❤

  VastaaPoista
 3. Onnea raskauden johdosta ja tsemppiä loppuraskauteen! :)

  VastaaPoista
 4. Noi kortit on tosi ihania! Omana raskausaikana jo niitä ihailin, mutten raaskinut ostaa.

  VastaaPoista