sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Esittelyssä perheeni

Mammalandian yhteistyöpostauksen aiheena tammikuussa on esittely perheestä.

Meidän perheeseen kuuluu tällä hetkellä oikeasti viisi henkeä. Isä, äiti ja enkelivauva, poika ja masussa asusteleva pikkusisko. Kuvia perheenä meistä on vähän ja suurin osa tällä hetkellä on kuvia masuasukista, joten käytän tässä kuvia mitä löytyy.

Minä ja mies tavattiin netin ihmeellisessä maailmassa 2012 toukokuussa. Olin kommentoinut Findancen kiusaamistarinaa ja hän huomasi kokeneensa samoja asioita, minä ihmettelin miksi minua pyytää kaveriksi joku tuntematon. Stalkkasin läpi hänen profiilinsa ja hyväksyin kaveriksi. Siitä alkoi juttelu ja soiteltiin pian pitkiä puheluita kesällä. Aloimme epävirallisesti yhteen joskus elokuussa, kun hän tuli käymään eka kerran opiskelupaikkakunnallani pyysi hän kasvotusten alkamaan 23.8.2012. Siitä pian marraskuussa jo muutimme yhteen. Meillä on ollut vaikeita aikoja paljon mutta silti yhdessä ollaan pysytty jo 4v 5kk.


Minä olen Milla perheenäiti sekä blogin kirjoittaja ja täytän helmikuussa 23-vuotta. Olen kotoisin Kiuruvedeltä ja nykyisin asun Kuhmossa. Olen opiskellut kaksoistutkintoa eli Catering-ala ja lukio, keskeytin sen ja kävin Kiuruveden pajalla. Sen jälkeen hain media-assistentti kouluun ja valmistuin siitä joulukuussa 2014 ja jäin suoraan äippälomalle. Tulevaisuus on minulle avoin mutta suurena haaveena on aloittaa yrittäjyys ihan urakalla. Olen käynyt yrittäjyyskursseja ja haalinut monen vuoden ajan tietoa kasaan. Rakastan bloggaamista ja lapsia. Tahdon kehittyä kirjoittamisessa.


Mies kulkee blogissa "mies" nimellä, koska ei halua olla esillä julkisesti ja hän täyttää huhtikuussa 23-vuotta. Perheen virallinen esikoinen on enkeli, hänen elämänsä päättyi raskausviikolla 7 ennen kuin ehti edes alkaa. Tätä asiaa moni ei tiedä ja onkin ihmetellyt esikoisen neuvolakortista kuinka siellä luki että olen toista kertaa raskaana.
Perheen esikoinen on siis poika, nimeltään Gabriel. Lempinimi Kaapo, usein on vääntöä kummaksi kukakin kutsuu häntä. Usein blogissa hän kulkee nimellä poika tai esikoinen. Raskausaikana hän oli Muksutin. Esikoinen täyttää siis 2-vuotta helmikuussa. Hän otti ensiaskeleensa tasan 1v 3kk iässä. Hän on viimeinkin alkanut toistamaan sanoja perässä tai ainakin yrittää mutta sanat eivät toistu vielä aivan täydellisesti.

Veikkaan että sanoja on jo yli 20, edelleen voisin myös sanoa että kuulen välillä kaksi sanaisia lauseita. Päivittäin sanavarasto karttuu ja varmasti toukokuussa se on jo iso, kun pikkusisarus syntyy. Poika osaa näyttää missä on vauva mutta ei vielä ymmärrä sitä, että sieltä todella tulee vauva. Inhosi aiemmin suihkua, mutta nykyisin kaataa itsensä päälle vettä ja ei hätäänny enää. Uhmaikä on ollut jo kesästä asti. Rakastaa autoja ja vesileikkejä sekä lukemista. Tykkää leikkiä duploilla ja juosta karkuun sekä olla hippapiiloleikkiä. Ei tykkää lähteä pois ulkoa sisälle.

Masussa taas kasvaa pikkukakkonen/masuasukki tai kuten mies häntä kutsuu "Pikkuinen". Tämä kaveri on alusta ollut kauhean rauhallinen, mutta ekat kunnon potkut olivat rajuja ja kipeitä. Pikkuisen laskettuaika on 31.5 mutta todennäiköisyys on aina +-2viikkoa. Joten tästä kaverista voi tulla kesäkuun vauva, jos hän menee kuten esikoinen eli synnytys käynnistyi laskettuna mutta päätti syntyä vasta seuraavana päivänä.
Marras/joulukuu 2014

Masuni on tällä hetkellä suunnilleen samoissa mitoissa kuin esikoisesta lopussa. Joten jännityksellä odotan miten tukala olo tässä on sitten lopussa. Kilojakin oli viime mittauksella alusta tullut vain vähän yli 2kg.

Seuraa facebookissa
Mammalandian kotisivut ja facebook

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti