keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Yhteistyö- Vuohelma

"Käsintehtyä kotimaista, luonnollista ja uniikkia vuohenmaitokosmetiikkaa"


Mikä on Vuohelma?
"Vuohelma valmistaa vuohenmaitokosmetiikkaa käsityönä Lompin tilalla Kokemäen Kauvatsalla. 

Tuotevalikoimaan kuuluu laaja kattaus hoitotuotteita vuohenmaitopohjaisista kasvovesistä, puhdistuksista ja voiteista saippuoihin ja hiustenhoitotuotteisiin. Tuotteet on lainmukaisesti tarkastettu, ja Vuohelma on rekisteröitynyt kosmetiikan valmistaja."
"Raaka-aineet ovat luonnollisia ja tulevat pääosin lähituottajilta, kuten mm. luomu vuohenmaito, mehiläisvaha, hunaja, marjajauheet ja kylmäpuristetut pellavaöljy sekä hamppuöljy. Tuotteet eivät sisällä lainkaan vettä vaan ne on tehty vuohenmaitoon, joka on hyvä herkällekin iholle. Vuohenmaito on hyvin imeytyvä ja ihoa hoitava. Se sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä proteiineja, rasvoja, vitamiineja ja hivenaineita."

Sain Vuohelmalta testaukseen luonnonkosmetiikkaa. Olen itse kauhean epävarma kaikesta uuden kokeilusta koska pelkään saavani jonkun allergisen reaktion. Kuten kaikki uudet lääkkeet mitä saan käyttöön tai vaikka vain merkki vaihtuu halvempaan. Testasin pojalle Laventeli ja kanelimaito shampoopalaa sekä pähkinä ja hunajamaito hoitoainetta. Shampoopalan tuoksu on ihana. Hoitoaineen tuoksu oli hieman voimakkaampi.

Kokeilin pojalle laventeli ja kanelimaito shampoopalaa sekä pähkinä ja hunajamaito hiustenhoitoainetta.

Ennen hiustenpesua.

Hiusten pesun jälkeen. Hiuksista jäi ekalla kerralla rasvaisen näköiset. Toisella pesukerralla ne näyttivät jo hieman pestyille. Reaktio johtuu varmaan siitä että hiukset eivät olleet tottuneet tällaiseen aineeseen? 

Laventeli ja kanelimaito palan haju on kauhean voimakas, joten siitä miinusta vaikka tuoksu onkin ihana mutta mm. Mies ei tykännyt yhtään kun se tuoksui pojan hiuksissa mutta toisaalta haju saattoi johtua myös hoitoaineesta.

Sunnuntaina käytiin pojan kanssa suihkussa ja kokeiltiin Hunaja ja Sheamaito shampoopalaa. Luulin tästä tulevan saman reaktion kun pojan hiuksiin laventeli ja kanelimaidosta. Mutta ei yllättävä kyllä. Hiuksista tuli puhtaat, kiiltävät ja ei yhtään rasvaisen näköiset.

Pesin hiukseni sunnuntaina tällä ja keskiviikkona toisen kerran ja sillä välin ne eivät ehtineet mennä rasvaiseksi. En tiedä vaikuttiko se että käytin jotain muuta shampoota kuin mitä normaalisti. Mutta olen erittäin tyytyväinen hunaja ja sheamaitoon.

Tällä kertaa vielä ei ole tarvetta ollut kokeilla huulirasvoja ja hamppumaito kosteusvoidetta. Mutta kerron niiden käyttökokemuksista kun tarvetta tulee.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti