sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Katsausta elämästä


Yhteistyöpostauksia on peräkkäin nyt ihan liikaa, niin tähän väliin kerron vähän suunnitelmista ja muutoksista.

Ekaksikin omakotitalo on täysin poistettu kuvioista harmiksi vaan. Ehkä joskus harmaassa tulevaisuudessa aivan omaksi ostettu omakotitalo tai mistä sitä tietää mitä eteen tulee. Mutta odotellaan nyt joulun jälkeen joskos me päästäisiin kolmioon muuttamaan.

Toinen asia on, että ensiviikosta minulla on pidennetyt päivät töissä ja katsotaan miten jaksan. Alaselkä kipuilee välillä illasta ja päätä särkee sekä väsymystä on mutta ehkä pian laantuu. Lapsi valvottaa öisin ja ei mene nukkumaan aikaisin, ruokailu kotona ei onnistu mutta hoidossa kyllä. Kaikkea siis menossa tässä.

Jos hakemus menee läpi palkkatukeen pääsen aloittamaan sen 2.tammikuuta. Ja se olisi sitten 4kk palkkatuessa. Taloudellinen tilanne olisi parempi ja kaikki raha-asiat sekä laskut helpottaa. 

Jos joku ihmettelee miksi vaan 4kk niin tädää!!! Ehkä paljastan sen jo nyt. Täällä odotellaan tosiaan toista saapuvaksi 31.5.2017. Meille tulee siis Suomi 100v vauva. Nyt menossa raskausviikot 15+4


Eilen käytiin pojan kanssa pikkujouluissa vanhempien ja lasten kesken, leivoin sinne mokkapalaa. Oli oikein mukavaa hieman tuulettua muualla lapsen kanssa. Tosin poika olisi vaatinut ehkä enemmän aikaa, koska on alussa kauhean ujo ja vaatii jonkin aikaa että on omaitsensä. Muut lapset tosiaan kiinnostaa paljon ja seuraa mukana sekä tekee perässä asioita. Ehkä joskus mennään perjantaina käymään ns. "
mammakahvilassa."

Tarkoitus olisi uusia nykyinen ulkoasu jotenkin paremmaksi.

Jos teitä kiinnostaa kuulla lisää raskaudesta ja menikö kauan raskautua uudestaan, hormoonikierukan käyttökokemuksia jne... niin sanokaa niin voin kirjoittaa siitä tekstiä. Lisäksi muitakin aiheita saa ehdottaa. :)

6 kommenttia:

 1. Heippa! Onneksi olkoon toisesta tulevasta lapsesta! :) kiinnostaisi just kuulla noista mainitsemistasi asioista, koska välttämättä ihmiset ei niistä niin puhu.

  VastaaPoista
 2. No us ainakin kiinnostaa kun toinen lapsi haaveissa ihan lähitulevaisuudessa :) tosin itellä minipillerit nyt, mutta kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. Lisäsin!
  Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta!
  Michaela
  http://halfwaythere2.blogspot.fi/

  VastaaPoista