sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Viikko 44


Kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle vaikka aiheita olisikin, syystä että en tiedä ja muista missä tabletti on. Koitin etsiä sitä mutta en vaan löydä sitä mistään. Ja kone no kuten aiemmin olen sanonut niin se on liian hidas ja netti ei jostai syystä yhdisty siihen niin että sitä voisi käyttää. Ärh...

Kirjoitan tätä kännykällä joten kuvien asettumista tekstiin en tiedä.

Olen nyt viikon käyttänyt Colgaten hammasharjaa ja  valkaisevaa kynää. Kuvista ei ehkä huomaa mutta itse olen huomannut että keltaisuus on kadonnut hampaista. Saa nähdä kahden viikon päästä miltä näyttää. Tätä pitää siis käyttää 3 viikkoa.

Tämä viikko on mennyt nopeasti. Kävin tällä viikolla eka kertaa uimassa paikallisessa uimahallissa ja olen asunut täällä jo kaksi vuotta. Uin 800m, siitä se matkauinti lähtee. Käyn myös maanantaisin lihaskuntojumpassa. Menen varmaan taas keskiviikkona uimaan.

Viikolla on ollut kauheaa väsymystä ja uhmaa. Meillä mentiin viimein perhepäivähoitoon ja hyvin on mennyt. On myös opittu kaksi uutta sanaa jokunen aika sitten hyökkää ja huokaa (ruokaa).

Asuntoa käytiin katsomassa mutta olohuone oli liian pieni, joten odotellaan vuoden vaihteeseen josko pääsisi isompaan asuntoon.

Jouluvalmisteluja ei ole tehty mutta tarkoitus ostaa valkoinen joulukuusi, koristeet jo löytyy siihen. Olen myös katsellut jouluvaloja ja verhotkin pitäisi hankkia. Jos löytyisi myös joku kaitaliina tai vahaliina ruokapöytään. Joululahjatkin on vielä hankkimatta.

Isänpäivä on ensiviikolla. Mies ei toivo mitään muuta kuin yhteistä aikaa. Aion kyllä silti hankkia kakun ja kokeilla tehdä voileipäkakun. Kakkua en varmaan edes osaa tehdä. Kerran Catering alalla kokeilin ja se meni pilalle. Tässä kuussa meillä on paljon menoja mutta kerron niistä myöhemmin. Loppukuusta mennään kotiseudulleni ja samalla kaverini pitää pikkujoulut joten mennään sinne ja äitini katsoo pojan perään sen aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti