sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Lukeminen ja kirjat + alennuskoodi

Sain Mammalandian kautta kokeiluun Kirjasiskojen nimikirjan "Poika, joka unohti nimensä".Mukana tuli ihana Hikka-Hiiri heijastin, joka muistuttaa samalla kuinka tärkeää on käyttää heijastinta.

Kirjasta tekee hauskan sen, että tarina etenee lapsen nimen mukaan. Matkalla hän tapaa erilaisia hahmoja, joiden nimen ensimmäisestä kirjaimista muodostuu lopulta lapsen oma nimi.

Kuvitus on ihana ja selkeä sekä hauska. Juoni vie mukaansa.

Luin kirjan pojalle iltasaduksi. Taaperon kiinnostus on kuunteluun se että mieluummin selataan kuvia ja käänneellään sivuja edestakaisin. Poikaa kyllä kiinnostaa kirjat jopa käännellä sivuja joissa on vain tekstiä eli aikuistenkirjat. Uskon että vanhempana tykkää varmaan lukea kirjoja, kuten itse luin kirjoja pienenä ja alakoulussa saikin aina tehdä hunajapurkkipaperiin tiedot lukemastaan kirjasta, se innosti lukemaan. Luin paljon Pollux hevoskerhonkirjoja.

Poikaa kiinnosti eniten tässä kirjassa auton kuvat. Koska autot on nyt in. Myös kukka sana ja kukan näkeminen. Uutena pupu sekä loppu. Poika tietää kun joku loppuu, se on jotenkin ihanaa.

Vaukirjakerhosta poika saa silloin tällöin kirjoja. Nämä ovat uusimmat kirjat. Autokirja totta kai ykkönen. Päiväkoti asiat on myös hyvä oppia mutta ne eivät kiinnosta paljon eikä vauva asiatkaan.
Meidän taaperosta on hankala ottaa kuvia, koska erittäin liikkuva tapaus. Ja jos haluan ottaa kuvan kun lukee sylissäni kirjaa, niin se kännykkä kädessäni alkaa kiinnostaa enemmän. Myös vaatteiden kuvaaminen on hankalaa. Ja pojalle on tullut vaihe että häntä ei saa kuvata. 

Kirjasiskot tarjoaa alennuskoodin koodi oikeuttaa: 10 % alennukseen kirjoista, koodi on mammal10, sitä kysytään kassalle siirtyessä. Koodi on voimassa 31.12.2016 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti