tiistai 15. marraskuuta 2016

Kolme päivää Metsäkartanolla

Lähdimme maanantaina pajan kanssa reissuun Rautavaaralle, Metsäkartanolle. Poika jäi hoitoon ja myöhemmin pariksi päiväksi tuki perheen huomaan. Minulla tuli kauhea itkunaurukohtaus autossa ja vielä pajan pihassa, kun nousi heti ikävä omaa lasta. Olen ollut erossa kerran vain yhden yön ja nyt kaksi yötä sekä kolme päivää. Ihan kamalaa.

Täällä mieli on jotenkin voinut paremmin ja vaasti jaksan kotona taas enemmän kun saanut pitää "lapsivapaata". Jousiammuntaa, ongelmatehtäviä, frisbeegolfia. Kankaan painantaa, tulen teon harjoittelua ( kipinä tuluksesta tuli ei sen enempää minulta), nokipannukahvit. Huomenna eli keskiviikkona on viimein kotiinlähtö ja sitten meillä onkin auton katsastusta, asunto asioita jne...

Tein 5 Kankaan painantaa ja ostin paljon tuliaisia, kerron niistä myöhemmin. 

Tämä on ollut oikeasti virkistävä ja mieleenpainuva kokemus, aivan ihana. Huhtikuussa ilmeisesti olisi taas, mutta saa nähdä miten on jatkanko tammikuussa pajalla. Minulla on ongelmana selkä ja väsymys, etenkin jos palkkatukeen tähtään on päivät pidempiä. Mutta en tiedä miten selkä jaksaa ja entä jos väsyn enemmän?

Suosittelen todella käymään Metsäkartanolla. Tekemään vaikka kesälomareissun perheen kanssa tai miksei talvellakin. Aivan huikea kokemus ja ihanat maisemat. Ruoka on myös ihan parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti