sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Isänpäivä

Tarjotin enimmäkseen täynnä makeaa, kyllä teki miehellä vaikeaa syödä. Tein ensimmäistä kertaa voileipäkakun ja Luumu-kaneli tiramisun. Kinuskikakun ostin kaupasta, koska en luota että kakku onnistuu. Tiramisu oli tosiaan todella makea ja sen syöminen on hankalaa koska tulee todella öklä olo. Voileipäkakku oli ihan hyvää ja onnistui hyvin.
Kaunis voileipäkakku


Hoidossa oli tehty Isänpäivälahjoja ja ne olivat itsellenikin yllätys. Tiedossa oli vain että on tusseja käytetty ja leivottu. Kortin nähdessäni meinasi ihan itku päästä se oli niin söpö ja ihan meidän pojan näköinen. Hieman tuntuu epäreilulta kyllä osittain, kun äitienpäivänä toisessa perhepäivähoidossa ei oltu tehty yhtään mitään lahjoja mutta uudessa hoidossa sitten tehdäänkin. No jospa keväällä minäkin saisin jotain lapseltani.

Tyynyliina, ihana.

Kortti

Silmä katosi tänne meidän asuntoon jonnekin. Niin söpö pikku poika.

Kortin teksti on hauska.

Lisäksi rasiassa oli kolme pullaa ja Julia sekä Kettukarkkeja. 

Meidän Isänpäivä oli todella hauska ja varmasti mieleenpainuva. Sänky täynnä murusia, pojan jalka osui miehen kakkuun. Tiramisua sängyllä. Karkit ei maistuneet pojalle. :D Aivan ihana Isänpäivä.

Hyvää Isänpäivää teille kaikille!

Ps. Me mennään työpaikan porukoitten kanssa reissuun kolmeksi päiväksi, joten ajattelin ajastaa teille ainakin parin postauksen ensiviikolle. Ensiviikko nimittäin on erittäin kiireinen ja menorikas, joten kirjoittamiselle ei ehkä olisi aikaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti