sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Viikko 39

Tässä ollaan tosiaan oltu flunssasena jo kaksi viikkoa. Nyt itsellä enää räkää tulee kurkusta ja nenästä. Pojalla myös nenä vähän vuotaa ja yskii. Kait tämä lähtee ensiviikon aikana. Mun flunssat kun kestää aina pitkään. Kirjottelu myös jääny ihan flunssan takia ja koska mulla vaan on ollut ihan kauhee väsymys tän viikonajan, ei vaan yksinkertaisesti ole jaksanut vaikka mieli ois tehnyt. 

Postissa tuli tällä viikolla viimein mun voitto pipo. Osallistuin Jounin kaupan Kauppiaanrouvan meikittömään viikkoon ja arpaonni suosi mua. Miettiny pipon ostoa mutta ei tartte enää kun semmosen voitin. Mietin ennen postiin pääsyä onkohan pipo musta vai pinkki, mutta ajattelin että ofc naisille pinkki.

Kävin myös lauantaina vilttikirppiksellä ja tämmöstä kasaa siellä myin. Paikka maksu oli 5€ ja sain myytyä vaan kolme tuotetta mutta pääsin voitolle kustannuksista. Viime vuonna en mitään saanu myytyä. Tartteisin kyllä neuvoa missä voisin myydä isot kasat kankaita, kun ei viitsi ilmaiseksikaan antaa. Vauvan vaatteetkaan ei kelpaa eikä käsityöt. Vaatteet tungen varmaan taas vähän käytettyyn niin ei ole omana ongelmana enää.

Joskus vuosi sitten tilasin Wishiltä pojalle tämän ihanan lämpimän pandatakin. Vielähän se on iso mutta hätätakiksi hyvä, kun sopiva takki pesussa oli.

Päätettiin loppuviikosta tehdä perunasuikaleita ja uunimakkaraa sekä cheddaria uunissa. Hyvää tuli. Saadaan aina välillä tämmösiä uusia ideoita.

Työpajalla olen työskennellyt nyt 2 viikkoa ja sopparia jatkettiin joulukuun loppuun suoraan. Katsotaan mitä ensivuonna sitten. Entisöin tämän tuolin päällysteen. Aivan ihana kokemus oli ja tyytyväinen tulokseen kyllä olen. 
Multa tulossa muuten Babynestin ohje ensiviikolla, kun sellaisen tässä kyhäsin.

Tänään käytiin pojan kanssa taas pitkästä aikaa Vauvakirkossa ja ehtoollisella sekä poika sai siunauksen. Tämän jälkeen tarjolla oli kasviskeittoa ja kahvit.

Oisko teillä ideoita missä saisi myytyä tavaroitaan?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti