torstai 22. syyskuuta 2016

Viikosta syyskuussa

Tämä postaus sisältää paljon kuvia tästä viikosta. En ole jaksanut kirjoittaa tällä viikolla, koska olen aloittanut työpajalla ja herätykset ovat aikaisia ja työpäivän jälkeen vaan väsyttää. Nytkin väsyttää, mutta onneksi huomenna on vapaapäivä. Lisäksi kirjoitan tekstejä tabletilla, jossa on näpppäimistö. Tykkään tästä koska voi tehdä töitä tämän avulla.  

Ainut että minun pitäisi avata kone jos haluan muutella ulkoasua, koska tällä hetkellä se on sekaisin kun olen tabletilla lisäillyt sivulle bannereita. Mutta en viitsi avata konettani, koska se on todella hidas. Se on läppäri alkuperäinen käyttis W7, nykyinen W10. Hankintalistalla siis uusi läppäri joka on nopeampi kuin edellinen. Tämä tosin on jo kai 2007 vuodelta? Isäni osti sen minulle. Näppis ei toimi siinä, koska amiskan aikana kaadoin alkoholittoman sidukan siihen ja se imi sokerit.

Aloitin tosiaan maanantaina työkokeilun pajalla ja etenen kuukausi kerrallaan. Minun piti keksiä mitä tekisin ja että työ kestäisi 1-2 päivää. Päätin ottaa kotoa kankaita ja käytin myös pajan kankaita. Mielestäni tosin valikoima on aika huono verrattuna Kiuruveden pajaan ja kaikki on ihan erilaista. Ehkä Kuhmon pajan pitäisi käydä vierailulla Kiuruvedellä ja katsoa jotain oppeja sieltä.

Ompelin siis pojalle isompia vaatteita 98cm housut ja paidan sekä yhden 128cm paidan. Tein ihka ensimmäisen applikaation ja vitsi että siitä tuli söpökoira. Olen tyytyväinen näihin ompeluksiin. Eilen aloittelin lammasta, tein pienen ja ison. Lähinnä ne muistuttavat hiirtä ja ankkaa. Pääsen maanantaina kokeilemaan tehdä uudestaan niin että jospa siitä tulisi se lammas. Nämä siksi, että opin lukemaan kaavoja, koska niitä en hirveästi käytä. Aikaisemmat vaatteet on tosiaan tehty ilman mitään kaavoja.


Käytiin eilen tosiaan Lidlissä ja halusin katsella Cienin meikkejä. Ostinkin punaista kynsilakkaa. Vitsi että se on todella kirkas punainen ja huomiota herättävä. Mutta aivan ihana. Ostin myös kynsilakan poistoainetta, sitä tosin en ole pääsyt kokeilemaan vielä.


Mies osti ison satsin vessapaperia, eipähän pääse loppumaan. Löysin myöhemmin itse vessasta korihyllystä avaamattoman paperipaketin, no onpahan paperia.

Vehnäjaujoja myös ostettiin, lisäksi löytyy ainakin neljä isoa laatikollista EU-makaroonia.

Pakko myöntää, että minulle tulee rikas olo kun saan edes salaattiannoksen tehtyä tai jos kaappiin saa vähäksi aikaa suuren satsin ruokaa. Ei se rahanmäärä vaan ruoka. Sitä on jotenkin alkanut arvostaa enemmän tässä elämässä ja en osaa selittää sitä tunnetta mutta tulee vaan rikas olo ruoasta.


Tänään oli ns. vanhempainilta päiväkodissa. Poika piirsi siellä muiden lasten kanssa sillä välin kun me vanhemmat koitimme kuulla mitä asiaa hoitajilla oli. Poika myös hirveästi juoksenteli ja kiipeili siellä. Sai kulutettua energiansa niin paljon että nukahti minua vasten kotona jo klo.19.30.

Nukahti minua vasten
Tämä oli elämäni ensimmäinen vanhempainilta mutta ei todellakaan viimeinen, näitä on vielä paljon tulossa. Minulla oli oikein mukavaa, mukavampaa kuin kotona ja pojalla oli hauskaa. Poika nauttii niin paljon muiden lasten seurasta niin on todella harmillista, ettei hän saa tätä seuraa mm. kotosalla tai muuten meidän seurassa tai muualla. Ainut paikka on tosiaan päiväkoti missä tätä seuraa löytyy. 

Meillä oli myös kaksi laululeikkiä siellä. Lisäksi sain kahvia, kasvispiirakkaa ja mansikkapullan puolikkaan sekä poika joi mehua sekä söi pullan puolikkaan. 
Lopuksi päästiin askartelemaan marjoista ovikranssi. Aivan ihana.


Postiin oli tänään saapunut kauan odottamani paketti. Nimittäin POMPdeLUX vaatteet pojalle. Kerron näiden käytöstä tosiaan, kunhan päästy kunnolla käyttämään mutta ensivaikutelma vaikuttaa hyvälle.


Pojalla päällä POMPdeLUX housut ja paita.


Koska tilasin konsultin kautta sain kaupan päälle kestokassin.Housuissa tykkään näistä taskuista. Vaikka housut ovatkin vielä isot niin silti ne pysyvät hyvin jalassa. Housuissa on nauha jonka saan solmittua niin että se pysyy vyötäröllä.

Lahkeessa on resori joka pitää sopivasti housut paikoillaan niin ettei se valu nilkasta yli vaan pysyy jalasssa vaikka onkin isohkot. Tykkään tosi paljon ja kangas tuntuu ihanalle.
Paidassa on ukkelin kuva. Toisessa paidassa on auto. Lisäksi on vielä tummemmat housut sekä vaarinpaita.

Sain postissa myös viimein LV Pikkujätin testaukseen. Laitoinkin koneellisen pyörimään tänään ja nyt pyykit ovat kuivumassa, huomenna nään tuloksia tarkemmin. Yllätyin paketin koosta, siinä on 1,5L ja riittää 33 koneelliseen. Tästä tekstiä erikseen luvassa kunhan ollaan päästy kokeilemaan kunnolla.

 Eipä minulla muuta ollut kuin päivitystä tästä viikosta. Kirjoitteli myös vähäistä, koska yllätys olen taas kipeänä. Alan jo epäillä jonkun puutosta kehossani ja haluan tutkia asian. Koska ei tämä ole normaalia olla kuukauden välein sairaana. Mutta hyvät tulevat viikonloput teille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti