tiistai 6. syyskuuta 2016

Today ja Polar Loop2

 Sain eilen Polar Loop2 rannekkeen, olen toivonut sellaista niin monesti ja kadehtinut kun se löytyy mm. isältä paitis hänellä ei ole kakkosta. Tämän väri on aivan ihana. Löysin hintavertailusta tämän vain 65€ kun taas Polarin omalla sivulla sama maksaa 120€. Menin vielä bonuswayn kautta jolloin sain rahaa takaisin ostoksestani. Tilasin tämän Tuurinkyläkaupasta, Keskisen kellosta. Toimitusaika on todella nopea ja siitä plussaa.

Akun sanotaan kestävän  8päivää. Voin yhdistää tähän Polar Flow sovelluksen ja koska vain synkronoida tiedot bluetoothin kautta sovellukseen. On olemassa myös Polat beat jolloin voi seurata tarkasti harjoituksia ja ostamalla sykemittarin voi seurata sykettä.

Monesti ajatukseni ovat olleet että saako tämä ranneke tosiaan ihmisen liikkumaan paremmin? Nyt kun se on minulla ollut kaksi päivää pakko myöntää, että kyllä se vaan ainakin minut saa. Se ilmoittaa jos olen istunut 55min paikoillani ja käskee liikkumaan. Nään kuluttamani kalorit ja askelmäärät.

Sovelluksesta nään paljon olen käyttänyt aikaa istumiseen, seisomiseen ja kävelyyn/juoksuun. Se mittaa myös nukkuessa uneni laatua. Lisäksi siihen saa herätyksen, joka värisee ranteessa ja herättää sinut aamulla mihin aikaan vain haluat. Tänään se herätti minut eka kertaa ja pakko myöntää että siihen tosiaan herää eikä se säikäytä kuten kännykän herätys tai herätyskellot. Aivan ihana. Jos akku on lopussa se ilmoittaa sen bat flow.

Sen voi helposti ladata koneella ja se lataa todella nopeasti. Prosentit näkyvät samalla kun se latautuu. En voi kun suositella.
 Eilen oli yrittäjien päivä ja omista yrityksistäni laitoin alennusta ja arvonnan. Yritykseni ovat Pehmoinen (vähittäisverkkokauppa tulossa) ja Miilus tarjoaa media-alan palveluita. Voin tehdä molemmista erikseen postauksen.
Yritykseni osallistuu myös tulevaan Energiansäästöviikkoon, kuten viime vuonna. Mutta viime vuonna oli myös someton viikko ja ajattelin kokeilla olla taas viikon someton sitten.

Pehmoisen verkkokauppaan tulee muuten Hopea-puron korut myyntiin, joten ostakaa ihmeessä ennen kuin loppuu. 

Tänään kävin tosiaan te-toimistossa asioimassa ja kävelin sinne. Suunnitelmana mennä työpajalle. Koska kouluun meneminen ei onnistu rahan ja kyydityksen takia. Kävelin eilenkin miehen työpaikalle. Tänään sain myös 10 000 askelta täyteen ja mikä fiilis, vaikka ajattelin että se joko täyttyy tai ei.3 kommenttia:

 1. Onpas näppärän näköinen laite! Itsellä on käytössä myös Polar, mutta mallia A360 :) Onko tossa sun laitteessa kosketusnäyttöominaisuutta, ja saako siihen määriteltyä oman lähtötason? Entä treenimode? On kiva kuulla miten eri Polarit eroavat toisistaan! :)

  Itsekin tein aktiivisuusrannekkeestani kirjoituksen, se löytyy täältä; http://tassaetnyt.blogspot.fi/2016/04/testissa-polar-a360.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei voi kun suositella :-) kosketuksella toimii. Lähtötason voi määrittää 1-3 välillä. Itellä 1 taso. Treenimodeen en ole vielä tutustunut. Tämä tosiaan 2015 uutuus. Mutta pika- ja jaksotetun tavoitteen saa laitettua. :-) kaikki muokkaus tapahtuu polar flow kautta. Polar beat kautta taas tulisi sykemittarin tiedot ja enemmän harjoitteluita näkyviin ja pääsisi seuraamaan mm. Juoksutreeniä jne... :-)

   Poista
  2. Ai, kuulostaa siltä, että aika samanlaiset laitteet on sitten kyseessä :) Hyvä tietää, jos joskus joku joskus kyselee aktiivisuusrannekesuosituksia!

   Poista