lauantai 10. syyskuuta 2016

POMPdeLUX lastenvaatteiden esittely

 Kävin tänään POMPdeLUX lastenvaatteiden esittelyssä avoimissa ovissa. Tämä oli tuntematon merkki minulle ja ensimmäistä kertaa kävin lastenvaatteiden esittelyssä. Tykkäsin siitä, että esittely oli lyhyt kerrottiin pääpiirteittäin mistä kohtaa löytyy mitäkin kokoja ja mistä tuote on tehty. Löytyy siis luomupuuvillaa ja puuvillaa sekä Oeko-Tex merkintä (haitta-aineeton).

Kuvia ei saanut ottaa, koska tilaisuus oli yksityisen henkilön luona. Joten kuvina toimii nyt POMPdeLUXin sivuilta otetut kuvat eli mitä tilasin pojalle ja mitä jäi suosikkina mieleeni.
Vaatteita pääsi rauhassa katsomaan ja hypistelemään. Vaatteet tuntuivat laadukkailta ja kevyiltä. Monet vaatteet olivat sellaisia että samaa toivoisi myös aikuisille. Koot vaatteilla lähtevät 80cm aina 152cm eli lähinnä koko lapsuus ajan lukuunottamatta vauva-aikaa. Tilaukseeni lähti tämä autopaita, ukkelipaita sekä vaarinpaita. Tykkäsin näiden ekan kauluksesta tosi mukavan näköinen ja kädet sujahtaa helposti sisään, kun pojalla tälläisiä paitoja ja niistä kokemusta. Vaarinpaidassa tykkään kuosista ja se vaan oli niin söpö. Pojalla on myös housuista puutetta joten tilasin samaan syssyyn kahdet lökärit eri väreissä. Ne vaikuttivat laadukkailta ja itse pidän lökäreitä joten varmasti pojallekin kivat päällä. Tilasin kaikki muut 92cm koossa paitsi vaarinpaidan ajattelin että kivempi pitää 98cm että edes joku sen kokoinen. 92cm vaatteita pojalta kyllä löytyy ehkä kassillinen mutta onpahan lisää.

 Saan tuotteet itselleni 1-2 päivän päästä, näin ainakin sivuilla luvataan. On myös edullisempaa tilata edustajan kautta, koska postit ovat tällöin pienemmät. Sain myös alennusta näistä kahdesta ekasta paidasta, kampanjan takia. Kirjoitan sitten lisää postausta tuotteista kunhan päästään ihan käytännössä kokeilemaan. Listasin tähän postaukseen myös tyttöjen vaatteita mihin tosiaan tykästyin ja jos joskus tyttö tulee niin ehdottomasti haluan ostaa. Pojalle aion myös ostaa talvivaatteita täältä kunhan kasvaa, koska meillä on jo johonkin 3v asti jos pituus vielä riittää niin talvivaatteet. Jos jotain miinusta pitää keksiä niin sen voin sanoa, että olen hieman pettynyt ettei pojille ollut sukkahousuja. Niitä kun aina kaipaan. Talvella ja syksyllä lämpimämpi ja ei lumi pääse kylmettämään eikä tuuli. Pitääkö itse alkaa väsäämään poikien mallistoa? :D Kukakohan olisi tulossa mukaan?
 

POMPdeLUX on perustettu Tanskanssa 2006. Vaatteet ovat laadukkaita ja korostavat lapsen persoonallisuutta. POMPdeLUX suunnittelee kaiken aina napeista kankaaseen ja kuviohin itse. Vaatteiden leikkaukset ja tyylit antavat lasten olla lapsia, vaatteiden tulee myös olla sellaisia että lapsi haluaa pukea ne päälle.


Aivan ihana tyttöjen mekko/tunika, tuntui todella kevyeltä ja on söpön näköinen.


MIX & MATCH
"Yksi POMPdeLUX-konseptin ainutlaatuisista eduista on, että vaatteitamme voi helposti yhdistellä toisiinsa. Tämä merkitsee, että saat muutamalla vaatteella monta erilaista asukokonaisuutta lapsellesi.

Huolehdimme nimittäin aina siitä, että mallit ovat yksinkertaisia ja värit yhteensopivia, jotta koko malliston vaatteita voidaan yhdistellä toisiinsa – lisäksi myös aiemmat ja tulevat mallistot ovat yhteensopivia. Näin voit helposti laajentaa lapsesi vaatevarastoa ihanilla vaatteilla, joita voit käyttää aiempien POMPdeLUX-ostostesi kanssa.

Kannattaa käydä Shopping Advisorien Avoimet Ovet -tilaisuuksissa tai osallistua kotimyyntitilaisuuteen. Niissä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua ihaniin materiaaleihin ja saat myös apua myyntiedustajiltamme. He auttavat kokoamaan täydellisen vaatevaraston, jossa on lukemattomia yhdistelymahdollisuuksia. "
Tämä on poikien talvitakki, ihanaa materiaalia. Rakastan tuota huppua, karvahuput on niin söpöjä. Hihansuissa on esteet ettei lumipääse tulemaan hihoihin mikä on plussaa. Varmasti lämmin päällä ja alle mahtuu fleecekerrasto.

 

Tämä tyttöjen takki on yksi suosikeistani. Sen pystyy kääntämään ja on lämmin päällä. Sekä todella söpö.
 Rakastan pitsiä, joten nämä tyttöjen pitsipaidat on vaan jotain niin ihanaa. Tämän paidan kun saisi aikuisille, varmasti löytyykin aikuisille tätä mutta materiaali ei varmasti ole näin kevyt kuin mitä tässä on. Voi saisipa näitä aikuisillekin. Pitääkö tässä kehittää mallistoa pojille ja aikuisille? :D Olisihan se kiva omistaa oma brändi ja tehdä siitä kuuluisa, vain yhteistyötahot puuttuu.

Pääset tutustumaan POMPdeLUX syksy ja kevät mallistoon sekä kuvastoon täältä
Kuvat: POMPdeLUX
*Yhteistyössä POMPdeLUX kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti