torstai 15. syyskuuta 2016

Mammalandian yhteistyöpostaus: Äidin ikiomat jutut

Syyskuussa Mammalandian blogiyhteistyön aiheena on äidin ikiomat jutut. Blogiyhteistyö postausten tarkoituksena on kirjoittaa mahdollisimman monen Mammalandian bloggaajan kanssa samasta aiheesta oma mielipidepostaus. Muihin Mammalandina blogeini pääset tutustumaan tästä.

 Mitä ovat minun ikiomat juttuni ja onko niitä edes? Kyllä vain minulta muutama löytyy. Työskentelen yritysteni parissa Pehmoinen ja Miilus. Pehmoiseen kuuluu verkkokauppa joka aukeaa joskus y-tunnuksen kera. Teen lähinnä trikoopipoja myyntiin, koska se onnistuu parhaiten. Olen myös menossa myymään tuotteita vilttikirppikselle, kävin myös viime vuonna kiertämässä tapahtumia ja myymässä tuotteita. Miilus taas on media-alan palvelu yritys. Olen siis koulutukseltani media-assistentti, joten siksi kiinnostus tähän on suuri. Toimin kevytyrittäjänä UKKO.fi palvelun kautta.

Omana juttuna on siis ainakin ompelu, ompelen aika paljon pojalle vaatteita. Itselleni olen ommellut aika vähän, mutta koko poppoolle olen tehnyt pipot sekä pikkusiskolleni.
Pehmoisen sivuilla on arvonta käynnissä ja pian on 200 tykkääjää kasassa.

 Toinen on Avon kauneuskonsulttina oleminen ja kolmas Forever yrittäjyys. Haaveena on avata liike keskustaan joskus ja saada ylennyksiä Foreverillä. Tehdä yhteistyötä muiden ihanien ihmisten kanssa ja ansaita heillekin ylennyksiä. Tuoda esiin hyvinvoitia tuotteiden kautta. Avonilla taas tykkään halvoista mutta laadukkaista meikeistä. Ja olen menossa pitämään esittelyä työyhteisöön. Mutta kun olen tutkinut tässä tätä työtä. Niin pakko sanoa, että paremmat mahdollisuudet on Foreverillä ja koska voin päästä jopa kansainvälisille markkinoille, eikä ylennyksistä voi alentua. Jos kiinnostaa kuulla enemmän Foreveristä niin ota yhteyttä: marienaloe@gmail.com

Omana juttunani on myös lihaskuntojumppa, olen ollut mukana viimevuoden syksystä lähtien ja liityin nyt uudestaan, tosin ryhmä on täynnä mutta toivottavasti mukaan pääsee silti. Ainakin viimeksi moni muukin pääsi mukaan. Tässä saa sitä omaa aikaa tunnin ja samalla pitää yllä omaa kuntoaan, aukaisee jumit ja tunnin jälkeen olo tuntuu hyvälle ja nukuttaa paremmin yöllä. Rakastan myös zumbaa, mutta rahatilanteen vuoksi en pystynyt menemään siihen tänävuonna. Viime vuonan sitä ei ollutkaan.
 Keväälle taas on luvassa tutun pitämä kahden päivän kurssi, jossa valmistetaan gluteenittomia täyte- ja voileipäkakkuja. Olen aina halunnut oppia valmistamaan näitä paremmin ja koskaan en ole voileipäkakkua tehnyt, joten jännittää mitä tuleman pitää. Pienenä en tykännyt voileipäkakuista (en ollut edes uskaltanut maistaa), nykyään rakastan niitä. Omana juttuna siis leipominen, ruoanlaittaminen taas tuntuu pakkopullamaiselta. Pienenä rakastin siivoamista, nykyään se käy liikunnasta ja on raskasta. Mutta se tunne kun saat kodin siistiksi, no muutaman päivän tai viikon päästä se on taas samassa jamassa. Voi tätä elämän kiertoa. Mikään ei tosiaan ole ikuista. Ja se laiskuuden määrä, kun ei vaan kiinnosta ja jaksa tehdä, haluisi vaan tehdä jotain mukavampaa.
 Omana juttuna löytyy myös Pokemon go pelaaminen ja käveleminen, koska saat aukaista munia, löytää uusia pokemoneja ja nousta ylöspäin sekä kehittää pokemonejasi. Minusta on ihana päästä kävelemään yksin mm. keskustaan asioille. Oma juttu on myös tämä blogin pitäminen. Minulta löytyy siis aika paljon omia juttuja, en ole tullut ajatelleeksi tätä aiemmin.
Jounin kaupan Kauppiaanrouva on haastanut kaikki naiset meikittömään viikkoon ja olen ottanut haasteen vastaan. Tänään tosiaan menossa 3 päivä. Join aamupalaksi Foreverin shake suklaan ja vein pojan hoitoon, rattaat kotiin ja lähdin kävelemään keskustaan. Minulla oli tänään hammasröngten ja puhdistus. Hyvällä omallatunnolla voin olla jättää vuosia välistä käymättä hammastarkistuksessa, tarkastusväli 2-4v. Hyvää huolta olen siis hampaistani pitänyt. Hammaskiveä oli todella vähän ja viime viikolla poistettiin eka viisauden hampaani joka oli hankalassa paikassa pestä sekä siihen oli tulossa reikiä. (Nyt hampaani ovat hieman valkeammat ja puhtaat sekä voin viimein syödä suklaata ja muuta ilman vihlontaa. Vihlonnan aiheuttajana oli siis viisaudenhammas.

Hoidon jälkeen teki vaan mieli hymyillä ja näyttää hampaitani kaikille. Lisäksi tuli niin hyvä olo kun oli kotoisin samasta paikasta kuin minä ja päästi minut halvemmalla hoidolla, koska kiveä ei löytynyt paljoa.


Mammalandia Facebook
Mammalandia foorumi

Onko teillä ikiomia juttuja? Mitä ne ovat?
#meikittäviikko #mammalandia #yhteistyö #äidinikiomatjutut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti