torstai 1. syyskuuta 2016

Huominen ei tule koskaan

 Käveltiin eilen illalla pojan kanssa vähän matkaa ja ajattelin mennä yhdestä kolosta mistä pääsee takaisin meidän pihapiiriin, mutta poikapa kirmasi leikkimään. Oltiin siinä sitten vähän aikaa leikkimässä.

Jos ihmettelet otsikkoa se vain tuli mieleeni. Mieti jos sinulla on elämässäsi joku ihana hetki ja et tahdo, että se loppuu koskaan. Haluat vain pysyä siinä hetkessä ja toivot ettei huomista tulisi koskaan.
 Poitsu tykkää tosi paljon ulkoilusta, oikeastaan rakastaa sitä ja etenkin leikkimistä leikkipuistoissa. Sinne kun mennään tai sellainen sattuu silmiin sieltä ei lähdetäkään niin vaan pois. Kerran vaunulenkillä kiipesi pois kyydistä koska näki puiston ja ei suostunut enää kyytiin, piti lähteä kävelemään kahdstaan puistoon.
 Kun oltiin oltu jonkun aikaa puistossa niin lähdettiin pihapiiriimme, sekin oli haastavaa kun ulkoleikeistä joutuu pois viemään. Lähdettiin kylälle ajelemaan ja kävin kirkon gymillä poketaistelussa kaksi kertaa, punaisten gymille pisteet ja samoin itselle vähäsen. En pysty enää power uppaamaan Laprasta vaikka siitä on jäljellä tosi minimi, ei voi mitään se jäi sitten sinne 800 cp jotain kohdalle. Seuraavaksi paras mulla on Rainer. Aion löytää Eeveetä että saan ne kaksi muutakin, mulla on jo kaksi Eeveetä mutta tartten lisää että pääsen kehittää ne.
Poika söi näitä marjoja, on kuulema happamia mutta eipä näyttäny olevan kun pisteli poskeensa monta. Minä kun luulin että ovat myrkyllisiä kun muistan meille sanottiin aina pienenä ettei saa syödä on myrkyllisiä ja linnut vaan saa syödä. :D

 Vielä illan päätteeksi piti lähteä pyöräilee että saan 5km munan auki. Ihme ja kumma sain pojalle kypärän päähän vaikka on vinkunut ettei halua. Näytin että äitikin laittaa kypärän päähän ja poika katsoi ihmeissään ja antoi laittaa kypärän. Meillä oli oikein mukavaa pyöräillä, kerrankin kun itsekin osaan pyöräillä vaikka takana onkin istuin. Mutta pyöräily on tosi rankkaa ja ottaa kunnon päälle, etenkin jos ei ole pyöräillyt pitkiin aikoihin. Joskus nuorempana heräsin klo.6 söin puuron ja lähdin ajelemaan 16km lenkin. Siinä muut sisarukset ihmetteli missä olen ja akkukin kännykästä loppui matkalla, kysyin myös neuvoa isältä minne suuntaan minun pitää mennä kun hän oli töissä keskustassa.
Tämän päivän ruoka, nötköttiä, peruna suikaleita ja ruokakermaa

Eilinen köyhänmiehen ruoka. Paistettua leipää, lihaa ja juustoa sekä italiankastiketta

Suihkun raikkaana.

Sitten hieman päivitystä tähän päivään. Poika meni aamulla päiväkotiin ja lähtivät heti metsäretkelle jos oikein ymmärsin. Eka retki pojalle.
Toinen juttu että jouduin luopumaan koulusta kuljetus ongelman ja rahan takia. Seuraavana suuntana on päästä palkkatukeen pajalle, rahatilanne helpottaa kummasti. Pääsen keskustelemaan TE-toimistoon tästä tarkemmin tiistaina. Kolmas ihana juttu on että sattumalta törmäsin Facebookissa tapahtumaan Kuhmossa, jossa esitellään laadukkaita POMPdeLUX lastenvaatteita. Aion mennä sinne pojan kanssa katsomaan josko löytyisi jotain. Tänään on muuten vuosipäivä paikkakunnalla, olen asunut täällä 2-vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti