keskiviikko 10. elokuuta 2016

Tekstiä tekstin perään

Piti kirjoittaa jo aiemmin ja kirjoitinkin mutta sitten teksti vain yhtäkkiä katosi. Noh jospa huomenna saisin aikaiseksi kirjoittaa kunnon tekstiä teille.

Pääsin tosiaan Bubblare.fi-parhaat blogit sivustolle. Ihan mahtavaa päästä askeleen eteenpäin kohti unelmia.

Lisäksi luonnoksissa muhii yksi teksti vailla muokkausta ja myös yllätystä luvassa myöhemmin. Olen tosiaan ollut tässä kipeänä joten senkään osalta kirjoittaminen ei ole maistunut.

Olen katsellut lastenhuoneen tavaroita jahka me se kolmio pian saataisiin. Pitäisi löytää sopiva kirjahylly jossa on lelulaatikoille paikka. Löysin yhden mutta sitä ei ole Jollyroomin varastossa. Pitää siis jatkaa etsintöjä. Tahtoisin myös huoneeseen jonkun lasten minisohvan sekä pöydän penkkeineen. Kaikkea muuta jo löytyykin.

Tiedossa on myös kokkipuolen kouluun haastattelu tässä kuussa. Ajattelin jos kävisin sen loppuun kun jäi kesken nuorempana. Se olisi jo toinen ammattini. Jännittää tosin koska vain 2 otetaan Kuhmosta. Te-toimisto järjestää sen ja saan hyväksilukuja edellisistä opinnoista.

Opinnot ovat lähiopiskelua, etäopiskelua ja työssäoppimista. Ja ne kestävät karkeasti arvioiden vuoden.

Sitten erittäin inhottava asia nimittäin ummetus. Tämä on vaivannut minua jo pitkään mutta onneksi sain siihen reseptilääkkeen jotain jauhepusseja juotavaksi. Tilasin eka kerran verkkoapteekista reseptilääkkeitä ja se oli yllättävän nopeaa ja helppoa. Voin kertoa tästä tarkemmin tulevassa postauksessani. Mutta toivon että jauhepussit auttavat ummetukseeni.

Alkoiko sinulla jo koulu tai onko alkamassa? Onko sinulla ideoita lastenhuoneeseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti