lauantai 20. elokuuta 2016

Puoli päivää vapaata

Tänään tukiperhe oli laittanut viestiä että ottaisi pojan hoitoon täksi päiväksi. En muuten tiedä pitääkö mun sanoa päiväksi vai puoleksi päiväksi koska ei kumminkaan ole yötä mutta viestissä kuitenkin sanotaan aina että täksi päiväksi. No joo poika lähti siinä 12.30 sinne ja on yhä siellä, illasta tuovat kotiin.

Mitä siis olen tässä puuhannut sen ajan? Ompelin viimein pojalle isomman lapsen pussilakanan ja tyynyliinan, kankaasta saisi vielä paljon tyynyliinoja mutta en halua tehdä niitä liikaa. Joudun varmaan parin vuoden päästä ostamaan lisää lasten koon pussilakanasettejä ja lakanoitakin pitää ostaa. Riippuen toki pojan kasvamisesta. Löysinkin tosi ihania settejä kun selasin nettiä.
Anteeksi tosiaan laadun suhteen, tabletilla otettu.

Lisäksi olen vain selannut ja selannut viimeisimmät tunnit klo. 14 lähtien nettiä etsien pöllökuosia joka olisi punainen tai edes lähellä sitä, oi miksi sellaista ei löydy? Teettäisin kyllä tästä Jysk pöllö kuosista punaisen oman kankaan mutta teettäminen olisi todella kallista. Äh! Joku oli google kuvahaun perusteella tehnyt pinkistä pöllökuosista laukun. Sekin olisi jo jotain. Ainut punaine pöllökuosi oli lasten pussilakanasetissä äää!!! Pakko muuten hankkia nuita punaisia pöllökuosisia juttuja joskus. :) Aivan ihania!!!

Tämä ihana pöllö pussilakanasetti Jysk.fi

Katsokaa nyt miten ihana ja söpö. Tämä Verkkokauppa.com

Pinnasängyn reunapehmuste Lastenmesta
Tuleeko nää pöllökuosien innostukset jo yli? Mulla vähän sirisee jo silmissä mutta kun on niin yli ihania. Tääkin hoitoalusta Vauvatalo Johannasta

ÄP-pakkaukseen verho. IHANA! Muksutallista

Mulla on jo pidemmän aikaa ollut pöllökuosiin hullaantuminen ja nyt se vaan lisääntyy. Joskus jos vielä olen raskaana ja jos saan tytön niin nämä on ehdottomasti pakko hankkia. Myös ihana minttu trikoo löytyi netistä.

Tämä ihana minttuinen trikoo pöllö on Poppanavakasta

Haluisin myös joskus tehdä Babynestin, olisin tehnyt sellaisen pojalleni mutta materiaali kulut olisi ollut siihen tosi valtavat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti