keskiviikko 3. elokuuta 2016

Liikuntaa


Tämä viikko on startannut hienosti laihdutuksen ja liikunnan lisäämisen kannalta. Maanantaina kävin vaunulenkillä ja leikkipuistossa pojan kanssa. Yritin metsästää pokemoneja mutta ei tullut yhtään vastaan, joten keskityin enemmän vaunuiluun.


Tiistaina vein pojan hoitoon ja lähdin sen jälkeen heti pyöräilemään kauppaan sekä kipaisin miehen työpaikalla. Tavoitteeni on ollut päästä keskustaan ja takaisin ja ylitin tämän, mahtava fiilis mutta alakroppa täysin kipeänä onneksi otin buranan illasta helpottamaan kipua. 49min pyörän selässä ja 20min kävelemistä. Yli 6km tietääkseni matkan kokonaispituus.Ehdinpä myös ommella itselleni mekon, joka on jo pitkään ollut tekemättä. Inspiksen tähän sain yhdestä Facebookin ryhmästä. Ei tässä mennyt kun varmaan 15min kun surautin ommella tämän.
Toppi/H&M Mama (Leikattu alaosa) Vyö/Jills.fi Huivit/Wish.com
Eilen tein pitkään haaveilemaani lihamureketta muussin kanssa sekä mokkapalaa. Lukaisin myös eilen artikkelia Jutan laihdutusvinkeistä ja tajusin että syön liian pieniä annoksia siksi minulla on jatkuvasti nälkä, luulin että minun pitää vähentää annos kokoa koska minusta annokset olivat hurjia ja kalorimäärät pomppivat ylös.

Tämän päivän osalta syöty hieman suurempi ruoka-annos normaalisti se olisi vieläkin pienempi. Lisäksi kotitreenit tehty sekä venyttelyt. Nyt olisi tarkoitus kirjoittaa kauppalistaa ja tehdä 4viikon kiertävä ruokalista ja ehkäpä ehdin ottaa pienet torkut myös ennen kuin poika pitää hakea hoidosta.

*Nyt tarjolla mahtavat alennuskoodit Zalandoon Shophopin kautta

*Yhteistyössä Shophop.fi: kanssa

3 kommenttia:

 1. Yritä jättää perunat/makaroonit jne pois, ellet voi jättää nii huomattavasti vähemmän perunaa ja enempi lihhaa ja ehottomasti salaattia kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En syö melkein ollenkaan lihaa ja perunaa joten tosi harvinaista että sitä saadaan. :) makaroonia syödään enemmän koska sitä löytyy ja ei tarvitse ostaa köyhyys 👎 salaattia söisin jos olisi vara ostaa :D vaikea näin köyhänä ostaa terveellistä ruokaa.

   Poista
 2. Kesällä onneksi vihannekset on edullisia. Talvella voi tulla hinta vastaan. Tsemppiä!

  VastaaPoista