torstai 11. elokuuta 2016

Kuulumisia viime viikolta ja tältä viikolta

Sunnuntaina käytiin katsomassa pupua, poika hieman pelkää ja haluisi lähteä pois mutta pienesti uskaltaa kättä laittaa häkkiin kiinni.
Olen aina tykännyt pupuista, tahdoin pienenä sellaisen ja hommasin häkin valmiiksi. Enpä sitä pupua koskaan saanutkaan. Olen silti taluttanut hihnassa pupua joka juoksi paljon. Sekä pitänyt sylissä mutta ne haluavat aina lähteä pois siitä.

Maanantaina käytiin Tulijärvellä grillaamassa perheenä ja miehen kaverin kanssa joka on siis pojan kummi myös. Oli oikein ihana auringon lasku ja olisi tehnyt mieli mennä uimaan mutta siitä olisi tullut naku-uinti. Olin myös kipeänä joten ei siitä olisi tullut mitään paitsi joillaki uiminen parantaa flunssaa tiedä sitten olisiko parantanut, minä kun olen aina ollut tälläinen vilukissa.


Tulijärven kota

Tuli nousemass.
Poika olisi kokoajan halunnut mennä tuleen, ilmeisesti tuli on niin kiehtova.


Ihana auringonlasku ja makkarat paistumassa.

Tulijärveä.

Rakastan makkaranpaistamista etenkin kodassa, mutta itikat ovat inhottavia. Onneksi niitä ei ole näkynyt enää pitkiin aikoihin. Reissu oli todella mukava ja jälkkäriksi kotona otin jäätelöä. Poikakin haluaa maistaa aina kaikkea mitä syön, joten sai maistaa jäätelöä onhan se maidon makuinen. Lisäksi olen antanut maistaa limpparia mutta hapot tekevät siitä pahanmakuista.

Iltapalaksi vielä todella hyvää vadelmalimonadia.

Tähän päivään. Ennen päiväkotiin lähtemistä katsoimme pojan kanssa Angry Birds jaksoja ja Lego sarjaa. Olisin voinut vain jäädä katsomaan ohjelmia pojan kanssa mutta täytyi lähteä viemään hänet hoitoon. Voin tehdä myöhemmin postauksen meidän päiväkotiin lähtemisestä ja pukeutumisesta.
Sukat lähti kävelemään ohjelmia katsoessa, tuntuu että poika tykkää enemmän olla avojaloin, onhan se toki mukavampi varpaat saa hengittää.

Kätyri tennarit

Äidin ompelema pipo, nyt jo isojen poikien pipo keväällä oli vielä vauvan pipo. Niin se poika vaan kasvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti