perjantai 19. elokuuta 2016

Kouluun

Kävin haastattelussa keskiviikkona ja sanoivat että valinnat tehdään silloin ja torstaina iltapäivänä näkyy TE-toimiston sivuilla. No en jaksanut odottaa ja kävin keskiviikko iltapäivällä katsomassa ja siellä se komeili minut oli hyväksytty sisään. Voi sitä ilon ja onnen määrää kun pääsee opiskelemaan. Opinnot kestävät siis karkeasti arvioiden vuoden mutta katsotaan miten pitkä pesti tästä tulee hyväksilukujen jälkeen. Aivan mieletön fiilis. Saan muuta ajateltavaa ja suuren muutoksen tähän kotona olemiseen olenhan kotosalla ollut jo tosi tosi pitkään. Ihanaa!!! Kouluun hakemuksia tuli 4 mutta silti kaikki pääsivät sisään.

Kännykkäni on edelleen huollossa tai ei ole vielä saapunut vaikka ykkösluokan kirjeellä lähetin toivottavasti ei ole hävinnyt minnekään matkalla.
Tänään heräsin 6.30 koska miehelläni oli herätys jokaiselle päivälle tuohon aikaan. Katsoin monia kelloja monesti ja mietin että onko ne väärässä ajassa hyvä etten mennyt herättämään poikaa ylös klo.7. Ihmettelin miksi kello näyttää 6.55 ja sitten tajusin että olen herännyt tunnin liian aikaisin eikä ihme kun väsytti. No nukuin onneksi iltapäivästä noin 2-3h unet.

Nyt tosiaan jännäilen koulun ekaa päivää ja mitä tarvitsen sinne mukaan, opettaja onneksi laittaa kirjeen minulle jossa lisätietoja. Opettaja vaikutti siis todella ymmärtäväiseltä allergioitani ja astmaani kohtaan haastattelussa.

Vielä tosiaan odotan tulosta yrittäjäkoulutuksesta joka kestää 3 päivää ja on webinaarina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti