sunnuntai 21. elokuuta 2016

Hopea-Puron korut + alennuskoodi

Aivan sattumalta törmäsin Hopea-Puron koruihin Facebookissa. Heillä etsittiin jälleenmyyjiä koruille, joten tartuin tilaisuuteen. Päätettiin myös tehdä yhteistyöpostaus koruista ja lopuksi minulla on myös tarjota teille alennuskoodia.

Hopea-Purolla on siis saatavilla korva-, ranne-, ja kaulakoruja sekä Kalvosinnapit. Made by Lotta suomalaista designia ja käsityötä johon kuuluu mm. Kalla ja Wilhelmiina korvakorut. Sekä muita ihanuuksia.
Hopea-Puron korut ovat mielestäni kauniita ja omaperäisiä. En ole aiemmin törmännyt samanlaisiin. Esim. tämä Sininen hohde aivan mieletön. Tykkään kun tuolla sisällä on jotain kidettä, se tuo ihanan yksityiskohdan ja värin koruun. Tätäkin löytyy useissa eri väreissä.

Tämä Lumme on yksinkertainen mutta kaunis. Tulee mieleen kuin talvi ja huurre mutta silti rauhallinen kesä ja tyyni järvi.


Hopea on herkkä ja Klassinen Jalometalli. Hopeaa on käytetty korujen valmistukseen jo vuosituhansia. Hopean Kaunis valkoinen hohto on kiehtonut Ihmisiä jo muinaisista ajoista asti. Yha Tana päivänä hopea on suosituin materiaali koruissa.

Aito hopea tummuu Ajan mittaan. Tummunutkaan hopea EI OLE pilalla, VAAN SEN Voi Aina puhdistaa. Käytä hopeakoruja säännöllisesti. Käyttö estää hopeaa tummumiselta. Puhdistus Tulee tehdä viimeistään silloin, KUN ensimmäisiä Merkkejä tummumisesta havaitaan. VOIT puhdistaa hopeakoruja jo ENNEN tummumista, näin suojaat koruja ja ehkäiset tummumista. Tummumista VOIT estää säilyttämällä hopekoruja ilmatiivissä muovipussissa.Hopeanpuhdistusaineita VOIT hankkia kultasepänliikkeistä Tai suurista tavarataloista. Hopeakoruja Tulee säilyttää erillään muista metalliesineistä ja koruista. Hopea naarmuuntuu Helposti ja menettää kiiltonsa naarmuuntuessaan.

925 leima on yleisin Hopean merkki. 925 leima tarkoittaa 92,5% hopeaa sisältävää korua, Jota kutsutaan punta-hopeaksi. KAIKKI Hopea-Purón Korut ovat nikkelittömiä.

Joskus Hopeakorut rodinoidaan Eli päällystetään ohuella kerroksella rodiumia. Rodiumpinnoite Antaa korulle kirkkaan, korkeakiiltoisen pinnan ja estää tummimista.


Koruteräs

Teräksenvalmistus on tunnettu Kiinassa jo 200-luvulla, mutta korumateriaalina teräs on nostanut suosiotaan viime vuosina. Koruteräksen tumma SÄVY tuo syvyyttä koruihin ja metallin Ominaisuudet tekevät koruteräksestä helppohoitoisen ja pitkäikäisen.

Koruteräs on materiaalina allergisoimaton ja tummumaton. Koruteräs Sopii allergisille ja Senin puhdistaminen on Helppoa. VOIT käyttää teräskorujen puhdistamiseen asianpesuainetta ja hammasharjaa.

Koruteräksen leima on 316, jonka löydät kaikista Hopea-Purón teräskoruista

Yksi suosikkini joka pisti heti silmään on Kalla, aivan ihana tulee mieleen Kallanvesi ja kellot sekä myös kissankellot. Ihana kokonaisuus.


Hopeointi

Hopeoitu Koru pysyy pitkään Kauniina ja ilahduttaa omistajaansa KUN SITA muistaa hoitaa Oikein. Hopeoidun Korun yhteydessä henkilön: ei kannata Menna suihkuun, hikoilla Tai suihkuttaa hajuvesiä Tai hiuslakkoja koruun. Hopeista pintaa kannattaa suojella kaikilta kemikaaleilta ja kosteudelta.Hopea tummuu Ajan yhteydessä henkilön ja VOIT hidastaa tummumista säilyttämällä hopeakoruja ilmatiiviissä muovipussissa. Hopeoidut korunosat kuluvat vähitellen käytössä ja alta paljastuu mahdollisesti pintaväristä poikkeava metallin väri. Jos kulumista haluaa välttää, Voi hopeoidut Korut suojata korulakalla, MYÖS Väritön Kynsilakka Sopii TÄHÄN tarkoitukseen

Hopeoitu Koru on edullisempi Vaihtoehto Kuin täyshopeinen. Hopeoiduilla koruilla Saat EDULLISESTI täydennystä korukokoelmaasi. Hopea-Purón hopeoitujen korujen pinnoituksen alla on kuparia. Jos ihosi pH: Voimakas, Emme suosittele kuparisia koruja.

Tämä on pakko joskus hankkia aivan ihana.

Tämä on todella kaunis. Tähän koruun on käytetty viljeltyä helmeä.
Tämä koru kantaa nimeä Kastehelmi

Lumi kaulakoru. Romanttinen tyyli ja sopisi hyvin illanistujaisiin.

Tämä Helmi kokonaisuus on elegantti, idyllinen ja tuo mieleen Ruotsin kuninkaallisperheen. 

Voit ostaa minulta näitä suoraan ja voin ottaa tarkempia kuvia. Ota yhteyttä marienaloe@gmail.com

Kirjepostikulut lisätään mukaan.
Teräksisillä koruilla on ikuinen takuu ja muille tuotteille takuu on voimassa ensimmäisen Vuoden. Korvaamme Uuden vastaavan Tuotteen Vanhan Tuotteen tilalle. Takuu katta korujen normaalikäytön.
Lisäksi sinulla on 14 päivän palautusoikeus. 

Ylimmäiset on 6€/kpl, keskimmäiset 10€/kpl ja alimmaiset 12€/kpl
Kysyttäessä saan tilattua lisää koruja jos halukkaita ostajia on paljon.
12€/kpl +pk

10€/kpl +pk

6€/kpl+pk


Sitten alennuskoodiin. 2for1 koodilla saat kaksi korua yhden hinnalla tai edullisemman korun ilmaiseksi. Jotta koodin voi käyttää, täytyy korut tilata osoitteesta myynti@hopea-puro.com
Nettikaupassa ei ole mahdollisuutta alekoodiin. :) Olkaapas hyvät!
Ja jotta voisitte tutustua koruvalimoikaan niin tästä Hopea-Puron nettisivuille

Alennuskoodi koskee kaikkia muita paitsi kahta Made by Lotta -korua. Jos toinen on Made by Lotta -koru, se sopii kyllä. Voimassa viikon. :)

*Kuvat Hopea-Puron sivuilta, paitsi viimeinen kuva oma. Osa tekstistä Hopea-Puron sivuilta.
* Toteutettu yhteistyössä Hopea-Puron kanssa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti