tiistai 16. elokuuta 2016

Ei mitään asiaa

Kirjoitanpa tekstin jolla ei ole ehkä päätä eikä häntää, mutta tuleepahan kirjoitettua tänne jotain koska taas hieman aikaa viime tekstistä. Aika menee niin äkkiä.

Tänään jätin pojan hoitoon ja sanoin heipat, ovi menee kiinni ja tämä juoksee katsomaan pienestä ikkunasta minua ja alkaa itkemään ja huutaa äitii. Kylläpä sydämeni särkyi tästä ja itkin kotimatkalla ja kotona, voi minun pieni <3 :'(

Toinen asia, selvä maanantai oli eilen koska kännykkäni tippui asfalttiin ja näyttö rikki voi rip.... kirosin koko kotimatkan, tämä tapahtui sen jälkeen kun ehdin viedä pojan hoitoon. Kännykkä oli kädessäni ja pelasin pokemonia hetkeksi katsoin eteeni niin kännykkä lipesi otteestani ajattelin no ei siinä ei siihen kai mitään tullut kunnes näin sen. Varoitus pokemonin pelaaminen voi tulla kalliiksi. D:

No lähetin sen halvinpaan huoltoon mitä löysin ja samalla että se olisi osamaksulla koska köyhällä ei ole varaa muulla tavalla maksaa... Unohdin sitten lisätä siihen tarvittavat tiedot matkaan? Kenties kiire saada huoltoon? No joo asia onneksi hoitui tänään MyTrendPhone chatin kautta. Aivan huippu paikka ja palvelu voin vain suositella. Tilasin sieltä aiemmin kännykkääni uuden laturin ja powerbankin. Huollon tilauksen lisäksi tilasin panssarisuojakalvon kännykkääni. Aiemmin minulla oli Wishiltä tilattu suojakalvo joka oli tosiaan liian tumma niin ettei ulkona voinut edes pokemonia pelata kun ei nähnyt yhtikäs mitään, lisäksi siitä ei nää sivuilla olijat yhtään mitä teet siitä se oli kyllä hyvä ominaisuus.

Odottelen siis kännykkääni huollosta ja koitan pärjätä ilman sitä, varakännykät ovat hävinneet jonnekin enkä jaksa niitä etsiä. Joten sim-kortti on tabletissa ja sillä tässä nyt kirjoittelen. Yhdistän välillä netin läppäriini jos haluan tehdä isompia asioita koneella. Mutta kait sitä näin pärjää, ainut että minulle ei voi viranomaiset sun muut soitella, minut saa vain kiinni s-postista ja tekstareilla. Onneksi edes tekstarit toimii tabletissa.

Huomenna on kouluun haastattelu, jännää. Oikeasti on semmonen olo että en minä sinne kouluun pääse kun 2 vaan pääsee. Voi kääk! Toisaalta ei haittaa vaikken pääsisi kouluun ainahan voin keksiä jotain muuta. Yrittäjäkoulutuskin on tulossa ja jos sinne pääsen niin kestää sen 3 päivää muistaakseni. Mukava jos kävisi yrittäjäkoulutuksen ja sitten pian siitä alkaisikin jo koulu. Minua kyllä jännittää minkälaiset aikataulut ja muut siinä sitten on että onnistuuko minun kulkea siellä 100km päässä asti ja takaisin, onneksi suurinosa on verkossa opiskelua sekä työharjoittelua. Pitääkin muistaa ottaa työ- ja koulutodistukset varulta matkaan.

Mulla oisi niitä luvattuja tekstejä mitä pitäisi kirjoittaa mutta jos ei tänään  ilmesty tekstiä niin kattoo tuleeko huomenna esim. haastattelun jälkeen. Mutta tällä viikolla lupaan kirjoittaa tekstejä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti