sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Piltti Spagettia ja jauhelihakastiketta


Pääsin Smartsonin kautta testaamaan uutta Piltti reseptiä spagetti ja jauhelihakastikkeesta. Yllyksenä tuli että tuote sisältää kananmunaa, poika saa raa'asta kananmunasta reaktion kasvoille eli punaisuutta nousee. Tätä tuotetta syödessä myös nousi punaisuutta mutta hävisi melko pian, liekkö syynä kananmuna vai joku muu?

Ensin poika ei meinannut laittaa mitään suuhunsa kuten aina. Välillä on päiviä ettei ruoka oikein maistu. Tänään aamulla meni itsenäisesti syömään hapankorppua, hyvä kun ehdin vaatteet pukea päälle niin toinen jo syömässä. Sinne meni hapankorppuni. 

Tuote tuntui erittäin mausteiselta ainakin omasta mielestäni huom! Hajuaistin perusteella ja sillä perusteella jos ite syön kotitekoisena tätä. Mutta tämä osui ja upposi. Koko iso purkki tuli siis syötyä, paitsi muutama lusikallinen jäi syömättä, kuten aina lopussa syljetään loput ulos. 

Mutta pakko sanoa että tämä oli täysi 5/5!

Yleensä ostan matkalle meille Piltti ruokaa ja välipalaa. Jotta viihtyy kyydissä ja että saa nopeasti ruokaa, koska aina ei ole sitä omaa keittiötä. Tulen jatkossakin ostamaan näitä herkkuja ja aikuisillekin nämä ovat nopeita ja täyttäviä aterioita.

#smartson #pilttispagettia 
*Tehty yhteystyössä Smartson kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti